Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο Toyota Yaris GR

13/12/2019

Το νέο Toyota Yaris GR είναι ένα από τα αυτοκίνητα που ήδη έχει συζητηθεί πολύ, και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν την επίσημη παρουσίαση του, στα μισά του επόμενου μήνα. Εμείς σας αποκαλύπτουμε το νέο μοντέλο, από σήμερα…

Στα πλαίσια του γυρίσματος, για το διαφημιστικό spot του νέου Toyota Yaris GR, η πιο ισχυρή έκδοση του Yaris, έκανε την εμφάνιση του χωρίς καθόλου καμουφλάζ, κι έτσι καταφέρνουμε να έχουμε μια πρώτη άποψη για το αυτοκίνητο, ένα μήνα περίπου πριν την επίσημη παρουσίαση του.



Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, κάνουν λόγο για ένα τετρακίνητο Toyota Yaris, εφοδιασμένο με ένα τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα. Όπως θα παρατηρήσεις όμως από τις πρώτες φωτογραφίες, θα δεις πως η δυναμική του αυτοκινήτου της Ιαπωνικής βιομηχανίας, είναι έκδηλη απ όλη την σχεδίαση του.



Το Toyota Yaris GR θα κυκλοφορήσει σε τρίθυρη έκδοση, ενώ όλη η σχεδίαση του είναι αρκετά πολεμική. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει μια τεράστια γρίλια έτοιμη να σε καταπιεί, ενώ τα φουσκωμένα πίσω φτερά προσφέρουν μια πιο μυώδη αισθητική. Το νέο Toyota Yaris GR θα είναι εφοδιασμένο με μεγάλα φρένα και μια ιδιαίτερη αεροτομή, ενώ οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, σου δίνουν αμέσως να καταλάβεις πως δεν μιλάμε για κάποιο απλό μοντέλο.



Θα πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή για την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, που έχει οριστεί για τις 10 Ιανουαρίου του 2020.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις