Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Αποκτήστε το νέο Renault Clio με όφελος έως 2.500 ευρώ

Διαβάστηκε από 25765 αναγνώστες - 19/4/2021

Το νέο Renault Clio είναι το απόλυτο best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ, με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων που εξασφαλίζουν συνολικό όφελος έως 2.500 ευρώ, αλλά και με προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Το Renault Clio είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, κατέχοντας επί σειρά ετών το θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.  Το νέο Renault Clio 5ης γενιάς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο Clio που έγινε ποτέ, καθώς φέρνει την επανάσταση στους τομείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας, έχοντας αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, αλλά και τη σφραγίδα του Best in Class μοντέλου στην κατηγορία του από τον Euro NCAP.

Η νέα γενιά του Renault Clio διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικό (HYBRID) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.



Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185χλμ. με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το νέο Renault Clio έχει ακόμα περισσότερους λόγους να αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.



Τώρα, η απόκτησή του είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ χάρη στο ξεχωριστό πακέτο προνομίων που προσφέρει συνολικό όφελος έως και 2.500 ευρώ σε όποιον το επιλέξει. Πιο συγκεκριμένα,  προσφέρεται δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, η εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, η οδική βοήθεια 3 ετών και η ασφάλιση για 6 μήνες, ενώ παρέχεται έξτρα έκπτωση στον πελάτη, καθώς και επιδότηση για την ανταλλαγή με παλιό αυτοκίνητο. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης  με επιδοτούμενο, προνομιακό επιτόκιο της τάξης του 3,9%.



Τόσο μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων, όσο και μέσω της νέας, φιλικής προς τον χρήστη πλατφόρμας www.renaultonline.gr., δίνεται η  δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να βρει την έκδοση του αγαπημένου του Clio που του ταιριάζει και να ζητήσει online προσφορά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις