Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi Q4 e-tron 40: Πισωκίνητο, 204 ίππους και αυτονομία 520 χλμ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q4 e-tron 40: Πισωκίνητο, 204 ίππους και αυτονομία 520 χλμ.

23/8/2021

Οδηγούμε τo Q4 e-tron, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Audi που έφτασε στην χώρα μας και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Το πλάνο εξηλεκτρισμού των μοντέλων της Audi προχωρά με συνέπεια και γρήγορους ρυθμούς. Μέχρι το τέλος του 2025 θα παρουσιαστεί θερμικός κινητήρας για τελευταία φορά και μέχρι τότε η Audi θα έχει λανσάρει 30 νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα, ενώ τα 20 από αυτά θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Το Q4 e-tron, αλλά και το Q4 e-tron Sportback, που θα έρθει πολύ σύντομα στην χώρα μας, είναι 2 από αυτά τα μοντέλα και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην απαιτητική κατηγορία των compact SUV. Το νέο Q4 e-tron είναι το πρώτο μοντέλο της Audi που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB του ομίλου, πάνω στην οποία βασίζονται τα γνωστά μας Skoda Enyaq και VW ID.3 & ID.4.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αεροδυναμίκη σχεδίαση
Η πολύ καλή αεροδυναμική και η σχεδιαστική ταυτότητα της Audi χαρακτηρίζουν το νέο Q4 e-tron. Οι έντονες γραμμές του αμαξώματος, τα φουσκωμένα φτερά, οι μικροί πρόβολοι και η πληθωρική μάσκα κάνουν το Q4 e-tron δυναμικό και ξεχωριστό. Το μήκος του φτάνει τα 4,59 μέτρα και το μεταξόνιο των 2.760 mm εγγυάται μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

Εξαιρετικό φινίρισμα και ποιότητα στο εσωτερικό
Ένα «κανονικό» Audi είναι στο εσωτερικό του, το νέο Q4 e-tron, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος, άριστη ποιότητα υλικών και την γνωστή μας εργονομία. Το τιμόνι είναι νέας σχεδίασης και είναι flat στο πάνω και στο κάτω μέρος του, εγκαινιάζοντας μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση, ενώ τα πλήκτρα ελέγχου που βρίσκονται σε αυτό είναι αφής. Το σύστημα πολυμέσων είναι νέας γενιάς και ο έλεγχός του γίνεται μέσα από την ψηφιακή οθόνη αφής 10,1 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ενώ προαιρετικά διατίθεται και οθόνη 11,6 ιντσών. Οι μεγάλες διαστάσεις προσφέρουν άνετους χώρους για 5 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει 520 λίτρα χωρητικότητα. Τέλος, ο εξοπλισμός είναι σχεδόν πλήρης από την πρώτη έκδοση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε