Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αυτή είναι η νέα Mercedes AMG GT 73

8/3/2021

Μια πρώτη γεύση από την Mercedes-AMG GT 73, μας έδωσε η Γερμανική βιομηχανία, μέχρι να παρουσιαστεί και επίσημα τους επόμενους μήνες. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το hot μοντέλο της Mercedes.

Κατά την διάρκεια της παρουίασης του νέο μονοθεσίου της, η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες που συμπεριλαμβάνουν την πρώτη «επίσημη» της αναμενόμενης και πανίσχυρης AMG GT 73

Το γεγονός αυτό αποδυκνύει την πολύ καλή και στενή συνεργασία μεταξύ της Mercedes-AMG και της ομάδας Mercedes-AMG Petronas F1, κάτι που θα αποδειχτεί και με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Παρατηρώντας προσεχτικά το νέο μοντέλο, βλέπουμε διαφορές στους αεραγωγούς του εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και νέες ζάντες αλουμινίου. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πανίσχυρη Mercedes AMG GT 73, θα εφοδιαστεί με ένα Plug-In υβριδικό σύστημα που θα συνδυάζει τον V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα και συδυαστική ισχύ περίπου 800 ίππους

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού οι πληροφορίες έχουν εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού. 




 

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις