Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το νέο DS 9

25/2/2020

H DS παρουσίασε με κάθε επισημότητα το premium sedan που θα αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας. Το εντυπωσιακό DS 9 είναι εξοπλισμένο με όλη την επιτομή της τεχνολογίας και plug in hybrid κινητήρες.

Το εντυπωσιακό premium Γαλλικό sedan, έχει εναρμονιστεί με την σχεδίαση και των υπόλοιπων μοντέλων της βιομηχανίας, με την ευμεγέθη γρίλια και τα εμπρός φώτα, να είναι σχεδόν ίδια. Το DS 9 έχει μήκος 4.933 χιλιοστά, πλάτος 1.855 χιλιοστά, ύψος 1.468 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.895 χιλιοστών. Αυτό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, είναι το πλήθος των χρωμιομένων λεπτομερειών στο αυτοκίνητο, που προσφέρουν την αίσθηση πολυτέλειας που θα έπρεπε να έχει ένα αυτοκίνητο της DS.



Ομοιότητες βρίσκουμε και στο εσωτερικό του νέου DS 9, με τον πίνακα οργάνων, το τιμόνι αλλά και το infotainment να είναι ίδιας φιλοσοφίας με τα SUV αυτοκίνητα της εταιρίας. Φυσικά, στο νέο DS 9 θα βρεις πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, με συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας Active Scan Suspension, Park Pilot, DS Safety (Night Vision, Driver Attention Monitoring, Active LED Vision, Blind Spot Monitoring, Automatic Emergency Braking, Extended Traffic Sign Recognition) και DS Smart Access.



Αρχικά θα διατεθεί με E-Tense plug-in υβριδική τεχνολογία, και ο PureTech κινητήρας βενζίνης, σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, θα αποδίδουν 225 ίππους, με μπαταρία 11,9 kWh, και αυτονομία 40-50 χιλιομέτρων. Στο προσεχές μέλλον θα είναι διαθέσιμο το νέο DS 9 με κινητήρα 250 ίππων αλλά και σε μια τετρακίνητη έκδοση, 360 ίππων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις