Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Subaru Outback Wilderness

31/3/2021

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Subaru παρουσίασε την πιο σκληροτράχηλη έκδοση του Outback, με όνομα Wilderness, διαφημίζοντας τις ικανότητες του να υπερβεί οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά του. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Ακόμα και από το όνομα θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει πως η νέα έκδοση Outback Wilderness της Subaru, θα αποτελέσει ένα πολύ ικανό και ιδιαίτερο μοντέλο. Η ίδια η Subaru του έδωσε τον τίτλο του πιο ικανού Outback που φτιάχτηκε ποτέ, επομένως οι προσδοκίες είναι μεγάλες. 



Το νέο Subaru Outback Wilderness, δείχνει πανίσχυρο με τα αμέτρητα πλαστικά προστατευτικά σε όλο αμάξωμα αλλά και τους ενισχυμένους θόλους. Είναι εφοδιασμένο με νέους προφυλακτήρες, LED φώτα ομίχλης, νέου τύπου ράγες, ενώ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το Geyser Blue χρώμα. 



Έχει αυξηθεί κατά περίπου 2 εκατοστά η απόσταση του από το έδαφος, χάρη στο νέο σύστημα ανάρτησης που συνδυάζεται με μαύρες αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών. Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον 2,4 λίτρων turbo κινητήρα με απόδοση 260 ίππων, με Lineartronic CVT κιβώτιο και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. 



Το «πιο ικανό Outback που φτιάχτηκε ποτέ», θα κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά της Ευρώπης από την βιομηχανία με έμβλημα τον αστερισμό των Πλειάδων, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες. 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις