Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτοκινητάμαξα γεμάτη ολοκαίνουριες Corvette έγινε στάχτη
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτοκινητάμαξα γεμάτη ολοκαίνουριες Corvette έγινε στάχτη

7/10/2021

Στάχτη και μπούρμπερη έγινε μια αυτοκινητάμαξα στο Nashville του Tennessee πριν λίγες μέρες, με 4 ολοκαίνουριες Corvette να γίνονται σκόνη και τις υπόλοιπες να καταστρέφονται ανεπανόρθωτα. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, ενώ ανακοίνωση για το περιστατικό έβγαλε και η Chevrolet.

Έαν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να τρακάρεις το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό σου, αυτό θα ήταν να το βλέπεις να καίγεται πριν ακόμα "βάλεις το κλειδί στη μίζα". Αυτό λοιπόν έγινε πριν λίγες μέρες στο Nashville του Tennessee πάνω στην αυτοκινητάμαξα η οποία μετέφερε πολλές καινούριες Corvette στους ιδιοκτήτες τους.

Κοινοποίησέ το »


Όπως βλέπετε και στο video, μια ολόκληρη αυτοκινητάμαξα η οποία μετέφερε πολλές καινούριες Chevrolet Corvette πήρε φωτιά. Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα αυτοκίνητα να γίνουν στάχτη ενω τα υπόλοιπα να υποστούν σοβαρές ζημιές. Φυσικά, πλέον άχρηστη είναι και η αυτοκινητάμαξα.

Τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά δεν είναι ακόμα γνωστά, ενώ η ίδια η Chevrolet σχολίασε το περιστατικό αναφέροντας: «To βράδυ της Τρίτης, μια αυτοκινητάμαξα που μετέφερε μια σειρά από νέες Corvette τυλίχθηκε στις φλόγες στο Tenneessee, όταν ο οδηγός σταμάτησε το όχημα για να λύσει ένα πρόβλημα που προέκυψε. Ευτυχώς, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Το θέμα ερευνάται από τους τεχνικούς μας και μόλις μάθουμε περισσότερα, θα ενημερώσουμε τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας».
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις