Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW i7: Eίδαμε από κοντά τη λιμουζίνα του αύριο!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW i7: Eίδαμε από κοντά τη λιμουζίνα του αύριο!

27/1/2023

45 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της, η ΒΜW σειρά 7 στην έβδομη πλέον γενιά της ανοίγει νέους ορίζοντες στην πολυτελή κατηγορία και στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αφού είναι ικανή να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες που μπορεί να έχει ο καταναλωτής. Την είδαμε από κοντά και σας την παρουσιάζουμε!

BMW i7: Ένα αυτοκίνητο για τους πιο απαιτητικούς

Η BMW σειρά 7 έχει γράψει τη δίκια της ιστορία στην premium κατηγορία, εκφράζοντας ακριβώς τη λέξη λιμουζίνα και έχει γίνει αντικείμενο λατρείας για celebrity, CEO εταιριών και πολιτικών προσώπων που αναζητάνε πολυτέλεια, τεχνολογία, άνεση και επιδόσεις. Η νέας της γενιά ήρθε για να ταράξει τα νερά της αυτοκινητοβιομηχανίας και να βάλει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους ανταγωνιστές της, κάτι που από την πρώτη επαφή μαζί της, φαίνεται ότι το έχει ήδη πετύχει, ειδικά με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση i7.



Γεμάτη καινοτομίες στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης, σκοπός της i7 είναι να μεταφέρει στον κόσμο των μηδενικών ρύπων όλες τις αρετές, την άνεση και την ασφάλεια χωρίς να χαθεί ο πολυτελής χαρακτήρας της ναυαρχίδας της βαυαρικής εταιρείας. Η νέα BMW i7 δεν ακολουθάει απλά ένα μοντέρνο στιλ, όσο αφορά την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, αλλά διαμορφώνει ένα καινούργιο μοναδικό μονοπάτι που λογικά θα δούμε κι από άλλες εταιρείες να το ακολουθούν. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε