Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Βίντεο αποκαλύπτει τη «μούρη» του νέου Mazda CX-90

Βίντεο αποκαλύπτει τη «μούρη» του νέου Mazda CX-90

20/1/2023

Το Mazda CX-90 συνεχίζει να αποκαλύπτεται σε teaser βίντεο και στο τελευταίο έδειξε το εμπρόσθιο μέρος, ενώ μας ενημέρωσε και για επιπλέον συστήματα με τα οποία θα εξοπλίζεται.

Το… unboxing του Mazda CX-90 συνεχίζεται

Η Mazda μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου CX-90 έχει αποφασίσει να αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο SUV με δόσεις και αυτό έκανε με ένα νέο βίντεο. Αυτό προσφέρει μία πρώτη ματιά στο εμπρόσθιο μέρος του CX-90, ενώ αναφέρεται και σε επιπλέον χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παρών το σύστημα Kinetic Posture Control (KPC)

Το βίντεο αρχικά καταπιάνεται με τον εξακύλινδρο σε σειρά τούρμπο κινητήρα 3,3 λίτρων που θα προσφέρει 345 ίππων και 500 Nm ροπής. Η Mazda είπε ότι ο κινητήρας σχεδιάστηκε έως τη συγκεκριμένη ιπποδύναμη, κάτι που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν εκδόσεις με λιγότερη δύναμη. Παράλληλα το teaser αναφέρει ότι το σύστημα Kinetic Posture Control (KPC), που γνωρίζουμε από το MX-5, θα εξοπλίζει και το CX-90, προσφέροντας έτσι βελτιωμένο χειρισμό στο SUV.

Πρώτη εμφάνιση του εμπρόσθιου μέρους

Από κει και πέρα στο βίντεο βλέπουμε «κλεφτά» το εσωτερικό του CX-90, όπως και το εμπρόσθιο μέρος, ο σχεδιασμός του οποίου δεν κρύβει κάποια έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί πως δύο κάμερες είναι ορατές στο κάτω μέρος της μάσκας, δείχνοντας πως το CX-90 θα συνοδεύεται με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως το μοντέλο παραγωγής θα κάνει το ντεμπούτο του στις 31 Ιανουαρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε