Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Citroen C3: Ειδική έκδοση Saint James

3/6/2021

Αποκλειστικό και διαφορετικό! Νέα, ιδιαίτερη και αποκλειστική έκδοση του Citroen C3, παρουσίασε η Γαλλική βιομηχανία, μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία ένδυσης Saint James, που θα παραχθεί μόνο σε 350 μονάδες. Πόσο διαφορετικό είναι το Citroen C3 Saint James;

Μια αποκλειστική και διαφορετική έκδοση, έβγαλε σε κυκλοφορία η Citroen, με το C3 Saint James να αποτελεί το «παιδί» της συνεργασίας της, με την γνωστή εταιρεία ένδυσης. Η ειδική αυτή έκδοση θα παραχθεί σε 350 μόνο, μονάδες και είναι βασισμένη στην διαφορετικότητα. 



Το νέο Citroen C3 Saint James, είναι βασισμένο στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του μοντέλου (Shine), και εξωτερικά εντυπωσιάζει με την διχρωμία αμαξώματος-οροφής. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι πολλά, που σε συνδυασμό με το πακέτο White Color, προσφέρει λευκές λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς στον προφυλακτήρα και τα Airbumps.



Ιδιαίτερες οι νέες ζάντες Hellix Diamond Cut 16 ιντσών, αλλά και το εντυπωσιακό γραφικό στην οροφή, με την υπογραφή της Saint James, αλλά και διάφορα μεταλλικά σήματα στο αμάξωμα, που διαφοροποιούν το μοντέλο από τα υπόλοιπα «αδέλφια» της γκάμας.



Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του μοντέλου, με μία μικρή πινακίδα στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων που αναγράφει την ονομασία της έκδοσης, και ένα φινετσάτο λουράκι με κουμπί στη χειρολαβή των θυρών. 



Tο νέο Citroen C3 Saint James θα είναι διαθέσιμο στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιαπωνία, oι 350 αποκλειστικοί ιδιοκτήτες του, θα το αποκτήσουν στην τιμή των 21.600 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις