Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δαμάζουμε τα 180 άλογα του Mazda CX-30

Διαβάστηκε από 5706 αναγνώστες - 2/4/2020

Ένα Crossover να το πιεις στο ποτήρι! Το νέο Mazda CX-30 χρησιμοποιεί την τεχνολογία του μικρομεσαίου Mazda 3 μέσα σε μία κομψή crossover συσκευασία. Όμορφο αμάξωμα, έξυπνος κινητήρας και πλήρης εξοπλισμός αποτελούν βασικά θέλγητρα για να το επιλέξετε ανάμεσα σε CX-3 και CX-5.

Το κενό ανάμεσα στο CX-3 (μήκους 4,28 m) και το CX-5 (μήκους 4,55 m) καλύπτεται με την έλευση του κομψού CX-30. Η Mazda προίκισε το coupe SUV των 4.4 μέτρων με χαρίσματα που δύσκολα μπορείς να αγνοήσεις. Αισθητικά  το Mazda CX-30 ακολουθεί την σχεδιαστική φόρμα του μικρομεσαίου αδερφού του Μazda 3 με ορισμένες φυσικά αλλαγές που το διαφοροποιούν. Αυτές αφορούν τις μαύρες πλαστικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών, τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, 175 έναντι 135 χιλιοστών, ελέω κατηγορίας που συγκαταλέγεται και στο ελαφρώς επανασχεδιασμένο πίσω μέρος που ευνοεί όσους κάθονται στην πίσω σειρά καθισμάτων, ενώ δημιουργεί οφέλη και στον χώρο των αποσκευών με 92 επιπλέον λίτρα αποθήκευσης. 



Ο χώρος στο εσωτερικό όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και μεγαλύτερος με αυξημένο όγκο για τα πόδια και το κεφάλι των επιβατών. Τα μπροστινά καθίσματα είναι καινούργιας κατασκευής και προσφέρουν αρκετή άνεση στις μετακινήσεις. Το εξοπλιστικό πακέτο του CX-30 θέτει τον πήχη ψηλά, ακόμα και στην βασική έκδοση με προσαρμοζόμενο cruise control, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, full-LED προβολείς, σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες και head-up-display ή σύνδεση για smart phone. Στην ανώτερη έκδοση Selection ο νέος κάτοχος του crossover θα απολαύσει επιπλέον ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, σύστημα εισόδου στο όχημα χωρίς κλειδί (keyless-entry) και κάμερα οπισθοπορείας. Ο θόρυβος που φτάνει στο εσωτερικό είναι διακριτικός χάρη στην καινοτομία με την τοποθέτηση των ηχείων στο πάτωμα, το πρόσθετο ηχομονωτικό υλικό, τη μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ αμαξώματος και μοκέτας του πατώματος, καθώς και την επένδυση στις πόρτες.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις