Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε το νέο εξοπλισμό για τη Scoda Superb 2018MY

29/5/2017

Σε αντίθεση με τη μικρότερη Octavia που υπάρχουν ευδιάκριτες αλλαγές στο εξωτερικό, στη Superb εκείνο που αναβαθμίζεται είναι το μέσα

Οι μόνες εμφανής αλλαγές στο εξωτερικό αμάξωμα περιορίζονται σε ένα νέο μεταλλικό χρώμα ονόματι Velvet Rad και στις 19άρες ζάντες Αcamar ελαφρού κράματος.

Μέσα όμως στο νέο μοντέλο, οι Τσέχοι κατασκευαστές έβαλαν το χεράκι τους, προσθέτοντας το Care Connect. Ένα εξελιγμένο πρόγραμμα κλήσης σε έκτακτη ανάγκη, το οποίο είναι ανεξάρτητο από το ψυχαγωγικό σύστημα πολυμέσων.

Στα multimedia, η εταιρεία προσφέρει βελτιστοποιημένα συστήματα Colombus και Swing, των οποίων οι οθόνες έχουν αυξηθεί από τις  8 στις  9,2 ίντσες και από τις 5 στις 6,5 ίντσες αντίστοιχα.

Η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι επίσης εφικτή χρησιμοποιώντας το Connect App, καθώς η εφαρμογή Smart-Link,  παρέχει νέες δυνατότητες δικτύωσης και επικοινωνίας μεταξύ του smartphone σας και της Superb.

Υπάρχει βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ των επιβατών χάρη στη λειτουργία Digital Voice Enhancement, η οποία μεταδίδει τη φωνή των επιβατών των μπροστινών καθισμάτων στους πίσω, μέσω μικροφώνου.

Αν είστε διατεθειμένοι να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη, η Scoda σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε στο κάθισμα του οδηγού λειτουργίες μασάζ, εξαερισμού και μνήμης.

Αλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός νέου ακουστικού φιλμ μεταξύ των δύο γυάλινων επιφανειών των μπροστινών πλευρικών παραθύρων, το οποίο μειώνει αισθητά  τα επίπεδα θορύβου. Τέλος, το νέο σύστημα Park Distance Control, μέσω της χρήσης οπτικών και ακουστικών σημάτων,  μπορεί να φρενάρει αυτόματα το όχημα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο την ώρα του παρκαρίσματος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις