Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε στα όρια τη νέα Toyota Corolla των 180 ίππων

Διαβάστηκε από 41299 αναγνώστες - 8/7/2020

Η νέα γενιά της Corolla αποκτά μία ανήσυχη έκδοση, δίνοντας το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις, αλλά ζητώντας ελάχιστα σε κατανάλωση. Πώς καταφέρνει η εμπειρία της Toyota να συνδυάσει 2λιτρο υβριδικό κινητήρα με 180 άλογα και αυτόματο πλανητικό κιβώτιο τόσο μαεστρικά;

Η συγκεκριμένη έκδοση της Corolla αποτελεί τον ορισμό της ήρεμης δύναμης, μιας και προσφέρει γκάζια για συγκεκριμένα πράγματα, έντονη εμφάνιση αλλά και μία οσκαρική κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5.5λτ./100χλμ. Όσο επεξεργάζεσαι τη συγκεκριμένη έκδοση της Toyota Corolla, τόσο περισσότερο σου αρέσει. Εντυπωσιακά στενά LED φωτιστικά σώματα συνυπάρχουν με τη λεπτή γραμμή της μάσκας και τον μεγάλο αεραγωγό του προφυλακτήρα όσο διατηρείται απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε γωνίες και καμπύλες.  
Μία μοντέρνα εικόνα που έρχεται να εκτινάξει η διχρωμία της έκδοσης η οποία τραβάει τα βλέμματα, σχεδόν με την ίδια ευκολία που το κάνουν και οι μεγάλες επιβλητικές ζάντες.  Είναι αυτό που λέει ο λαός ότι, απΆ όπου κι αν το πιάσεις, δεν θα βρεις κάτι που να μην σου αρέσει.



Στην συγκεκριμένη έκδοση της Corolla, συναντάμε μία ελαφριά αλλά πάντα ευχάριστη σπορ αύρα, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από στοχευμένες πινελιές. Πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζουν τα άριστα σε στήριξη μπάκετ καθίσματα, ο πάντα ψηφιακός πίνακας οργάνων που έχει την δύναμη να κοκκινίζει και να αγριεύει στην επιλογή sport αλλά και οι ομοίου χρώματος λεπτομέρεις σε ταμπλό και πόρτες.  Από κει και πέρα, η ποιότητα και η ηχομόνωση είναι υψηλού επιπέδου, ενώ οι χώροι σε μέτρια για την κατηγορία επίπεδα, μιας και το πορτ-παγκάζ  έχει μειωθεί στα 313λτ. λόγω των μπαταριών του υβριδικιού συστήματος, όμως εν τέλει... χαλάλι.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις