Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes AMG A 35 Sedan

Διαβάστηκε από 30572 αναγνώστες - 9/9/2020

Μόλις προστέθηκε το αλατοπίπερο στην πιο νόστιμη συνταγή. Η σεντάν A-Class αποκτά το σήμα AMG και σκαρφαλώνει στους 306 ίππους χωρίς να θυσιάζει το παραμικρό από τον κομψό και άνετο χαρακτήρα της.

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes A35 AMG sedan, το πιο σπορ και παράλληλα premium σedan της αγοράς που με αρωγό την εξαιρετική τετρακίνηση και τις δεκάδες τεχνολογίες του, έρχεται να τα προσφέρει όλα. Φυσικά ένα τόσο κομψό σχεδιαστικά αυτοκίνητο, δεν θα υιοθετήσει κραυγαλέες σχεδιαστικές αλλαγές για να διαφημίσει την sport πλευρά του. Αντίθετα, επιλέγει να το κάνει με στοχευμένες πινελιές όπως οι εντυπωσιακές 5άκτινες ζάντες 18 ( ή ακόμα και 19 ) ιντσών, τον σπορ εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων αλλά και την AMG μάσκα. Όλα τα παραπάνω μαζί με τον νέο αεροδυναμικό διαχύτη συμπληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα της πιο γρήγορης A-Class sedan που φτιάχτηκε ποτέ. Πιστέψτε μας, από κοντά είναι άκρως εντυπωσιακή.  


 
Κορυφαία ποιότητα με sport στοιχεία
Δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι λιγότερο από αυτό που μας έχει συνηθίσει το πολύ υψηλό επίπεδο της A-Class . Εξαιρετικής ποιότητας υλικά με αψεγάδιαστη συναρμογή και φινίρισμα, έρχονται να συγκατοικήσουν με σπορ πινελιές που θυμίζουν στον οδηγό ανά πάσα στιγμή πως οδηγεί έναν κομψό πύραυλο. Ξεχωρίζει λοιπόν το νέο σπορ τιμόνι που διαθέτει και χειριστήρια για επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης , τα άκρως εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα αλλά και οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα.



Τον τεχνολογικό χαρακτήρα εκτοξεύει το σύστημα infotainment MBUX με τα διπλά υψηλής ευκρίνειας μόνιτορ και την τριπλή επιλογή χειρισμού τους.  Στον τομέα των χώρων ως ένα γνήσιο σεντάν θα παρέχει μεγάλα επίπεδα άνεσης στους 4 επιβάτες του με αποκορύφωμα να αποτελεί ο χώρος αποσκευών των 420 λίτρων. Η αλήθεια είναι πως το χαμήλωμα της οροφής δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα το χώρο για τα κεφάλια των πίσω.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις