Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στον δρόμο: Με έμφαση στην ποιότητα κύλισης

29/7/2021

Το Renault Clio διακρινόταν διαχρονικά για την κορυφαία οδηγική του συμπεριφορά και κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και στη βασική έκδοση που βρέθηκε στα χέρια μας. Η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική, με τη κορυφαία ηχομόνωση να «θωρακίζει» την καμπίνα από εξωτερικούς θορύβους. Η θέση οδήγησης και η αίσθηση του τιμονιού είναι τα δυνατά σημεία του Clio, ενώ το μοναδικό μειονέκτημα της απουσίας έκτης σχέσης πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ρύθμιση της ανάρτησης έχει γίνει με γνώμονα την κορυφαία άνεση, απορροφά τους κραδασμούς υποδειγματικά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί έντονες κλίσης σε στροφές. Τέλος, από τον τρικύλινδρο κινητήρα απουσιάζουν οι έντονοι κραδασμοί και γίνεται θορυβώδης μόνο στις υψηλές στροφές.

Kοινοποίησε το »


Η τιμή του νέου Renault Clio στη βασική έκδοση με τον τρικύλινδρο 999 κ.εκ. ξεκινά από τα 15.990 ευρώ στη βασική έκδοση «AUTHENTIC», ενώ η έμφαση στη μείωση των ρύπων οδήγησε στην απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας στις περισσότερες εκδόσεις μιας και οι εκπομπές περιορίζονται στα 117-132 γρ./χλμ.



Συμπέρασμα
Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει το Renault Clio είναι κορυφαίες και οι πωλήσεις του είναι ένα στοιχείο που το επιβεβαιώνει. Πλέον, η βασική του έκδοση είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, αφού ο 1000άρης κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξωμα και πιο «ξεκούραστα» λόγω της ύπαρξης 6ης σχέσης στο κιβώτιο.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »