Ανέβηκε επίπεδο με τον 1.300άρη κινητήρα

Διαβάστηκε από 4069 αναγνώστες - 23/10/2020

Η προσθήκη του 1.300άρη κινητήρα (συμπαραγωγή με Mercedes) αναβάθμισε πλήρως τις επιδόσεις αλλά και αντιδράσεις του  SUV, δίνοντας του νέες δυνατότητες. Με απόδοση 140 ίππους και 240 Nm ροπής, αντικαθιστά τον παλιό 1.2 Tce και πετυχαίνει 0-100 στα 10.4 δευτ. (έναντι 11.0), κερδίζει αρκετά δευτερόλεπτα στις ρεπρίζ, και κινεί με μοναδική ευκολία τα 1.517 κιλά του. Με ήσυχη λειτουργία, τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και αρκετές τεχνολογίες, καταφέρνει και καλή μέση πραγματική κατανάλωση στα 7.8λτ./100χλμ. Για ατσαλάκωτα ταξίδια 
Το μικρομεσαίο SUV της Renault είναι περισσότερο από ποτέ ταγμένο στην άνεση, παρέχοντας και με τα νέα καθίσματα, υψηλά επίπεδα ξεκούραστων μεταφορών. Η μερικώς μαλακή ανάρτηση δέχθηκε βελτιώσεις και πλέον εξακολουθεί να φιλτράρει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, όμως διαχειρίζεται πλέον καλύτερα τον όγκο και το βάρος του, δίνοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση ακόμα και σε στριφτερές διαδρομές. Με την απόσταση των 200χλστ.από το έδαφος, θα πατήσετε με άνεση χώμα, ενώ άμα επιθυμείτε πιο off road δυνατότητες, προαιρετικά διατίθεται το σύστημα Extended Grip μέσα από το οποίο το ESP διαμορφώνεται για κίνηση στο χιόνι ή σε ανώμαλο οδόστρωμα.

Συμπέρασμα
Με τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ, χώρους για 5 ενήλικες και νέο κινητήρα που συνδυάζει επιδόσεις και καλή κατανάλωση, το Renault Kadjar αποτελεί μία πληρέστατη επιλογή για την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει