Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το Renault Kadjar 1.3 των 140 ίππων

Διαβάστηκε από 5069 αναγνώστες - 23/10/2020

Έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς είναι το ανανεωμένο Kadjar το οποίο εκτός από την προσθήκη του νέου κινητήρα, αναβαθμίζεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Με φρέσκο αέρα, έρχεται να σταθεί επάξια και με αξιώσεις ανάμεσα στον σκληρό ανταγωνισμό.

Ήρθε η ώρα και για το Renault Kadjar να αξιοποιήσει τον 1.300άρη κινητήρα των 140 ίππων αλλά και να υιοθετήσει τις τελευταίες τεχνολογίες της φίρμας. Με τιμή εκκίνησης τα 19.390 ευρώ, αποτελεί ένα άκρως value for money μικρομεσαίο SUV. Είναι ίσως από τις λίγες περιπτώσεις που ένα αμάξωμα μήκους 4.449 χλστ. καταφέρνει να ξεχωρίζει. Το Renault Kadjar ήταν και έγινε ακόμα περισσότερο ένα όμορφα επιβλητικό σύνολο με 200χλστ. απόστασης από το έδαφος και πολλές καμπύλες. Στη νέα του εκδοχή συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει αφενός τα σχήματος «C» στα νέα LED φωτιστικά σώματα αλλά και τα μεγαλύτερα πλέον πλαίσια των προβολέων. Στο πίσω μέρος, μία καινούργια οριζόντια γραμμή στην πίσω πόρτα τονίζει το φάρδος του αμαξώματος και κερδίζει το μάτι. 



Η αλλαγή στο εσωτερικού του Kadjar δεν είναι κραυγαλέα, μα ουσιαστική και στοχευμένη. Όσον αφορά το τεχνολογικό κομμάτι, συναντάμε νέα οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα η οποία εφοδιάζεται με το σύστημα R-LINK 2, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη και η τηλεματική υπηρεσία Renault EASY CONNECT, για άμεση συνεργασία του μοντέλου με το smartphone σας. Σημαντική αλλαγή αποτελούν και τα νέα καθίσματα που παρέχουν αυξημένη άνεση αλλά και επιμίκυνση της βάσης, στοιχείο σημαντικό για τα πολύωρα ταξίδια. Φυσικά στον τομέα των χώρων το Renault Kadjar παραμένει ιδανικό για μεταφορά και 5 ενηλίκων χωρίς τη παραμικρή παραχώρηση και με 472λ. χώρο αποσκευών. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις