Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Suzuki Vitara: Ήπια υβριδικό με κατανάλωση 7 λτ/100 χλμ.

Διαβάστηκε από 8859 αναγνώστες - 16/8/2021

Η ήπια υβριδική τεχνολογία έχει ενσωματωθεί για τα καλά στη γκάμα της Suzuki. Δοκιμάζουμε το Vitara των 129 ίππων και σας μεταφέρουμε τις εκτός δρόμου ικανότητές του χωρίς το σύστημα τετρακίνησης!

Το ανέκαθεν ικανό σε όλα τα τερέν Suzuki Vitara γίνεται πάνοπλο και καθαρότερο από ποτέ με ένα 48βολτο ηλεκτρικό κύκλωμα, αποδίδοντας 129 ίππους, την ώρα που μειώνει αισθητά ρύπους και κατανάλωση. Η τιμή του ξεκινά από τα 18.570 ευρώ και μπορούμε να πούμε πως τα εξαργυρώνει μέχρι και το τελευταίο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Το ανανεωμένο Vitara είναι αντικειμενικά πιο όμορφο από ποτέ, κρατώντας τα σημαντικά σχεδιαστικά του highlights προσδίδοντας όμως πολλές μοντέρνες πινελιές. Η πρόσοψη του είναι εντυπωσιακή με τη μεγάλη μάσκα να δεσπόζει και την γρίλια να πλαισιώνουν οι LED προβολείς. Αρκετά επιθετικό με μεγάλα φωτιστικά σύνολα, διαθέτει ένα πλαϊνό νεύρο που το διασχίζει κατά μήκος παίζοντας με το μάτι και κάνοντας το πίσω μέρος να δείχνει ακόμα πιο ψηλό από ότι είναι. Διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη παλέτα χρωμάτων ενώ φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την αγαπημένη σας διχρωμία σε οροφή και αμάξωμα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το χρυσαφί χρώμα που δοκιμάσαμε, συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Ανανέωση επήλθε και στο εσωτερικό του νέου Vitara, όπου πλέον μπορεί να ανταγωνιστεί τον high-tech ανταγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετό αφρώδες υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και μαζί με τις νέες επενδύσεις στα καθίσματα, ανεβάζουν αισθητά την ποιότητα. Στο κέντρο, χρησιμοποιείται οθόνη αφής 7 ιντσών η οποία εκτός από πολύ εύχρηστη λειτουργία, παρέχει εξαιρετική εικόνα και στην κάμερα οπισθοπορείας. Και ο πίνακας οργάνων με την σειρά του έχει εμπλουτιστεί δίνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες, όπως η κατάσταση και φόρτιση της μπαταρίας. Στον τομέα των χώρων, 5 επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν αρκετά άνετα με πολλές θήκες για μικροαντικείμενα και έναν καλό χώρο αποσκευών στα 375 λτ. όπου επιτρέπει τη μεταφορά πραγματικά μεγάλων αντικειμένων.



Εξοπλισμός έκδοσης
Στα χέρια μας παραλάβαμε το Vitara στην έκδοση GL+ με την τιμή να ξεκινά από τα 19.770 ευρώ. Η λίστα εξοπλισμού είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μεταξύ άλλων περιέχει, μπρος πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, φώτα LED, adaptive cruise control, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, μπρος πίσω αισθητήρες, σύστημα πλοήγησης, Keyless Push Start, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα προειδοποίησης νεκρής γωνίας, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας και θερμαινόμενα καθίσματα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε