Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Jeep Renegade 1.3 4X4 180 ίππων

Διαβάστηκε από 25349 αναγνώστες - 7/2/2020

Το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο, με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και ολοκαίνουργιο κινητήρα 180 ίππων. Το Renegade αποτελεί το κερδισμένο στοίχημα της Jeep και τα φώτα είναι για άλλη μια φορά πάνω του.

Το μικρότερο αλλά πιο στιλάτο μοντέλο της γκάμας, διαθέτει μία εντυπωσιακά δυνατή 4κίνητη έκδοση με τον 1.300άρη κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Η ταυτότητα του Renegade χαρακτηριστική, αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της. Έτσι λοιπόν, συναντάμε ανανεωμένη μάσκα-γρίλια, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Μικρές αλλαγές που αποτυπώνουν μεν την φρέσκια άποψη, αλλά δεν αλλοιώνουν το DNA του Renegade. Η μεγαλύτερη αλλαγή, έγκειται στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, το οποίο ανασχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου ενώ ολόκληρο το βλέμμα του αυτοκινήτου αλλάζει εμπρός από το μικρό φρύδι που σκεπάζει τα φώτα, και πίσω από την προσθήκη LED.



Μη ξεχνάμε πως είναι ένα αυθεντικό Jeep. Οπότε μην περιμένετε μικρές λεπτομέρειες και παιχνίδια. Οι μεγάλες επιφάνειες και η πρακτικότητα είναι τα κύρια σημεία και στο εσωτερικό του Renegade το οποίο δέχθηκε και αυτό με τη σειρά του μικρές αλλαγές. Νέα κουμπιά για το ηχοσύστημα, αρκετές νέες θήκες (για ποτήρια και κινητό) χάρη στη νέα διάταξη της κονσόλας και φυσικά περισσότερη μαλακή επένδυση σε ολόκληρο το κόκπιτ. Αξιο αναφοράς είναι το πιο high-tech σύστημα infotainment, το οποίο λειτουργεί δύο φορές πιο γρήγορα και εύκολα αλλά και η λαβή μπροστά από τον συνοδηγό για όταν ζορίσουν τα οδοστρώματα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις