Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτόματο και ωραίο

14/10/2020




Κινητήρας επιδόσεις: Ικανοποιητικές επιδόσεις – αυξημένη κατανάλωση

Οι Κορεάτες έφτιαξαν ένα άρτιο σύνολο στο νέο αυτόματο SUV. Κάτω από το μοντέρνο καπό συναντάμε 1.000άρι turbo 3κύλινδρο κινητήρα  απόδοσης  120 ίππων και των 172 Nm ροπής. Το αυτόματο κιβώτιο κάνει την διαφορά, ειδικά στην αστική μετακίνηση, χωρίς να υπολείπεται στις εκτός πόλης διαδρομές. 


Οδική συμπεριφορά: Δυναμική και ξεκούραστη

Tο Kia Stonic συνδυάζει ιδανικά τη σπορ οδική συμπεριφορά με άνεση διαθέτοντας ένα στιβαρό πλαίσιο που προσφέρει μεγάλη ακαμψία και μικρό βάρος. Στην πράξη, η οδική του συμπεριφορά είναι ουδέτερη και ασφαλής, χωρίς να προβληματίζει τον οδηγό του. Το τιμόνι είναι ακριβές και τα φρένα αποτελεσματικά, ενώ τα 183χλστ. απόσταση από το έδαφος υπόσχονται και κάποιες εκτός δρόμου αναζητήσεις. 
 
Το μοντέλο της δοκιμής μας εφοδιάζεται με τον 1.0λτ. turbo κινητήρα, απόδοσης 120 ίππων και 172 Nm ροπής, και το 7αρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η τιμή του ξεκινά από 19.900 ευρώ και η top έκδοση Premium (μεταξύ άλλων διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, cruise control, πίσω φώτα LED με λειτουργία ημέρας, προβολείς ομίχλης και πιο ποιοτικό διάκοσμο) προσφέρεται από 21.090 ευρώ.  



Συμπεράσματα: Το νέο αυτόματο Stonic κλέβει την παράσταση λόγω της ευχρηστίας και της ζωντάνιας του. Η 7ετής εγγύηση που προσφέρει η KIA είναι ένα ατού ακόμη για την απόκτησή του.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει