Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Nissan Juke των 1.0 κυβικών

Διαβάστηκε από 6987 αναγνώστες - 9/11/2020

Ο ιδρυτής της B-SUV κατηγορίας με 1.5εκ. πωλήσεις παγκοσμίως, μας συστήνει τη νέα του γενιά και απαιτεί την μεγαλύτερη μερίδα στις πωλήσεις. Το νέο Nissan Juke απαντά στις ανάγκες του σήμερα και έρχεται να κοντραριστεί στα ίσια με τον ανταγωνισμό.

Δοκιμάζουμε την χειροκίνητη έκδοση του νέου Nissan Juke, με τον 1.000άρη DIG-T των 117 ίππων και με τιμή εκκίνησης τα 17.900 ευρώ. Πόσο άλλαξε λοιπόν;
Το Juke ποτέ δεν έμοιαζε με κανένα άλλο μοντέλο, και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που σημείωσε σπουδαίες πωλήσεις. Έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι φρόντισαν να διατηρήσουν το βασικό στυλιστικό DNA του με τις έντονες ακμές και την κουπέ αισθητική, δίνοντας του όμως αισθητά πιο μοντέρνα εικόνα. Στο μπροστινό μέρος δηλαδή, συναντάμε τη χαρακτηριστική V-Motion μάσκα, η οποία ενώνεται με ένα πιο μυώδες καπό, και στενά LED φωτιστικά σώματα, την ώρα που από κάτω παραμένουν οι χαρακτηριστικοί στρογγυλοί προβολείς. Στην πίσω εικόνα, είναι πιο ξεκάθαρα τα στοιχεία που έχουν παρθεί από τα Nissan Micra και Qashqai. 



Αναβάθμιση
Η εικόνα στην καμπίνα του νέου Juke είναι πλήρως αλλαγμένη, με την αναβάθμιση της ποιότητας να είναι έκδηλη. Μία νέα φάσα στο ταμπλό ξεγελάει το μάτι, ενώ ανάλογα με την έκδοση μπορείτε να απολαμβάνετε από οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών στο πίνακα οργάνων, μέχρι και 8άρα αφής στο κέντρο. Σημαντικές αλλαγές αποτελούν και το flat bottomed τιμόνι, οι επενδύσεις στις πόρτες και οι νέοι διακόπτες, ενώ εξοπλιστικά, από τη βασική κιόλας έκδοση η κάλυψη είναι υπερπλήρης με συστήματα όπως αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, cruise control κ.α. 
Στο τομέα των χώρων οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο χώρο για τα κεφάλια αλλά και τα πόδια τους, ενώ το πορτ παγκάζ αυξήθηκε κατά 68 λτ. αγγίζοντας πλέον τα 422λτ. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις