Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Πετυχαίνει 0-100 σε 11.0 δευτ. τελική άνω των 180χλμ. και μέση πραγματική κατανάλωση στα 6λτ./100χλμ.

Αποκλειστικά με τον νέο υπερσύγχρονο 1.000άρη

Διαβάστηκε από 6991 αναγνώστες - 9/11/2020

Το νέο Juke εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον υπερσύγχρονο DIG-T κινητήρα των 1.000κ.εκ. απόδοσης 117 ίππων. Ένα τεχνολογικά άρτιο σύνολο που αποφέρει 180 Νm ροπής και μία άκρως ομαλή και πολιτισμένη λειτουργία. Η ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις – οικονομία – συμπεριφορά, έχει επιτευχθεί απόλυτα, καθώς ακόμα και στην χειροκίνητη έκδοση της δοκιμής, πετυχαίνει 0-100 σε 11.0 δευτ. τελική άνω των 180χλμ. και μέση πραγματική κατανάλωση στα 6λτ./100χλμ. Οι νέες τεχνολογίες φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς για ένα ζωηρό και ήσυχο σύνολο που κινεί με περίσσια ευκολία το νέο μοντέλο.



Συμπεριφορά
Η νέα και ελαφρύτερη κατά 23 κιλά CMF-B πλατφόρμα αλλάζει προς το καλύτερο την συμπεριφορά του συνόλου, το οποίο πλέον μπορεί με άνεση να χαρακτηριστεί fun to drive. 
Νέα θέση οδήγησης, καλύτερο τιμόνι και μία ανεπηρέαστη καμπίνα από τις κακοτεχνίες του δρόμου δημιουργούν μία γλυκιά αρμονία στις καθημερινές μετακινήσεις. 



Η σιγουριά που αναζητά ο οδηγός έρχεται από τις περιορισμένες κλίσεις στις στροφές, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις διαθέτει και προγράμματα παραμετροποίησης της οδήγησης με προφίλ όπως Standard, Eco και Sport, καλύπτοντας και περισσότερους τρόπους οδήγησης. 

Συμπέρασμα

Νέα και μοντέρνα εικόνα, υπερσύγχρονος 1.000άρης κινητήρας και τεχνολογίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Σπάνια βλέπουμε μία τόσο σπουδαία αναβάθμιση ανάμεσα σε δύο γενιές. Δεν περιμέναμε όμως τίποτα λιγότερο από το νέο Nissan Juke.
 
 
 


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει