Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο diesel Nissan Qashqai 1.7d 150PS

Διαβάστηκε από 56015 αναγνώστες - 16/4/2020

Το απόλυτο best seller στα crossover οχήματα αποκτά νέο diesel κινητήρα 1,7 λίτρων και 4κίνηση, την ώρα που ρίχνει την κατανάλωση στα τάρταρα. Αυτό είναι το νέο Nissan Qashqai των off road χιλιομετροφάγων.

Δοκιμάζουμε την 4κίνητη έκδοση του νέου Nissan Qashqai και ανακαλύπτουμε πως ο καλύτερος, γίνεται αδιαμφισβήτητος βασιλιάς. Καταφέρνει να αρέσει σε όλα τα target groups γιατί είναι όμορφο χωρίς να προκαλεί στιγμή. Οι προβολείς με LED φως ημέρας έχουν φρέσκια σχεδίαση και μαζί με την εμβληματική «V-Motion» μπροστινή μάσκα, παρέχουν στο Qashqai δυναμική εμφάνιση και άγρια μπροστινή όψη.  Ζάντες αλουμινίου, άσπρο χρώμα και γυάλινη οροφή, δημιούργησαν ένα πανέμορφο σύνολο αλλά και ένα αμάξι που ξεχωρίζει από μακριά.



Όλα εμπνέουν μία premium αύρα, με αποκορύφωμα το αφρώδες υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί πάνω στο ταμπλό αλλά και την πολύ καλή συναρμογή. Αντικρίζοντας το καντράν του νέου Nissan Qashqai , ξεχωρίζει η οθόνη 5 ιντσών ανάμεσα στα δύο βασικά όργανα όπως και η δεύτερη οθόνη αφής του συστήματος infotainment Nissan Connect στο κέντρο του ταμπλό. Στα high-tech χαρακτηριστικά να προσθέσουμε κάμερα 360 μοιρών, αισθητήρες , προειδοποίηση ατυχήματος και σύστημα Auto hold. Χωροταξικά στο Qashqai, δεν υπάρχει περίπτωση να στριμωχτείτε, ενώ άνετα θα χωρέσουν πίσω 3 άτομα ακόμα και για ταξίδι. O χώρος αποσκευών, στα 430 λτ. δεν ξεπερνά τον μέσο όρο της κατηγορίας.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις