Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον δρόμο: «Δίψα» για αστικές μετακινήσεις

2/8/2021

Με το ήπια υβριδικό σύστημα να διατηρεί σε χαμηλό επίπεδο την κατανάλωση και την αυξημένη απόσταση από το οδόστρωμα να επιτρέπει άνετα περάσματα από κακοτράχαλους δρόμους, το Fiat Panda Cross Hybrid γίνεται το απόλυτο αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Τα μόλις 3,7 μέτρα του κάνουν την εύρεση θέσης στάθμευσης πολύ εύκολη υπόθεση και ο κύκλος στροφής των 9,7 μέτρων είναι τρανή απόδειξη για το πως καταφέρνει να ελίσσεται στα στενά των πόλεων. Βέβαια, σε εκτός πόλης διαδρομές η κατάσταση διαφοροποιείται ως προς την οδηγική συμπεριφορά, αλλά η έκτη σχέση είναι εκεί προκειμένου να διατηρήσει την κατανάλωση και πάλι σε χαμηλό επίπεδο. Τέλος, το Fiat Panda Cross Hybrid δεν πρόκειται να πει όχι σε ήπιες off-road διαδρομές, με το αυξημένο του ύψος και τις προστατευτικές ποδιές να δίνουν έναν «crossover» αέρα!

Kοινοποίησε το »




Η τιμή του πρώτου ήπια υβριδικού Fiat Panda ξεκινά από τα 11.528 ευρώ στην βασική έκδοση, ενώ στην περίπτωση του Cross Hybrid, το κόστος απόκτησης αυξάνεται στα 13.528 ευρώ. Εννοείται πως όλες οι mild hybrid εκδόσεις του Panda απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, αφού οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 90 γρ./χλμ.

Συμπέρασμα
Το Fiat Panda ήταν ανέκαθεν ένα αυτοκίνητο πόλης που έκανε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά τα έκανε σωστά. Στην περίπτωση της πρώτης ήπια υβριδικής έκδοσης, στα δυνατά σημεία προστίθεται και η χαμηλή κατανάλωση, ενώ Cross Hybrid της δοκιμής θα σταθεί ανώτερο τον προσδοκιών σε μία εξόρμηση.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »