Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Honda Jazz Crosstar: Υβριδικό με 109 ίππους και 5,2 λτ/100 χλμ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda Jazz Crosstar: Υβριδικό με 109 ίππους και 5,2 λτ/100 χλμ

6/12/2021

Το Honda Jazz Crosstar συνδυάζει τα crossover χαρακτηριστικά με τα πλεονεκτήματα του εξηλεκτρισμού, κάτω από την ομπρέλα του επιτυχημένου εμπορικά ονόματος του.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που μας συστήθηκε το εξηλεκτρισμένο πλέον Honda Jazz. Πλέον όμως οι καιροί επιτάσσουν crossover χαρακτηριστικά, οπότε οι Ιάπωνες δεν είχαν παρά να τα προσθέσουν στο επιτυχημένο Jazz και να «γεννηθεί» ένα νέο μοντέλο. Το αποτέλεσμα αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, μιας και το νέο Honda Jazz Crosstar είναι ένα από τα μικρότερα οικογενειακά μοντέλα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Εξωτερικά, το νέο Jazz Crosstar διαφοροποιείται αρκετά από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται, με την εμφανέστερη αλλαγή να είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος, η οποία πλέον φτάνει αισίως στα 152 χλστ. Ο «off-road» χαρακτήρας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την τοποθέτηση πλαστικών προστατευτικών επιφανειών γύρω από το αμάξωμα, αλλά και με τις ράγες οροφής. Εννοείται ότι από το πίσω μέρος δεν απουσιάζει το λογότυπο e:HEV που παραπέμπει στο αυτοφορτιζόμενο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου.



Εσωτερικό: High tech περιβάλλον και εντυπωσιακοί χώροι
Κατά τη σχεδίαση του εσωτερικού στο Honda Jazz Crosstar δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της πρακτικότητας. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν τα καθίσματα «Magic Seats» που μπορούν να αναδιπλωθούν με τέτοιον τρόπο ώστε η συνολική χωρητικότητα να εκτοξευθεί από τα 304 στα 1.205 λτ. Η πρακτικότητα συνεχίζεται με τις αμέτρητες θέσεις για μικροαντικείμενα, όπως για παράδειγμα η θήκη στο ταμπλό που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το κλασσικό ντουλαπάκι του συνοδηγού. Στην κεντρική κονσόλα του νέου Honda Jazz Hybrid υπάρχει μία ευανάγνωστη οθόνη αφής Honda CONNECT μεγέθους 9 ιντσών, η οποία παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, ενώ δεν απουσιάζουν οι εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay. Παράλληλα, πίσω από το ομολογουμένως ιδιαίτερο τιμόνι υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 7 ιντσών, από τον οποίο ο οδηγός ενημερώνεται σχετικά με τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος κίνησης e:HEV.

Κινητήρας: Με 109 ίππους και μόλις 5,2 λτ./100 χλμ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε