Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Clio: Επιμένει στο πετρέλαιο, κερδίζει σε οικονομία!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Clio: Επιμένει στο πετρέλαιο, κερδίζει σε οικονομία!

20/9/2022

Σε μια εποχή όπου οι πετρελαιοκινητήρες στην κατηγορία των μικρών είναι είδος προς εξαφάνιση, το Renault Clio εφοδιάζεται με diesel μοτέρ 100 ίππων και διδάσκει μαθήματα οικονομίας στο τομέα της κατανάλωσης.

Renault Clio Diesel: Από τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα μικρά που έχουν απομείνει

Το diesel πέθανε! Αυτό λέει η παγκόσμια τάση, με τους νόμους να μην αφήνουν σε χλωρό κλαρί τους πετρελαιοκινητήρες, σπρώχνοντας το καταναλωτικό κοινό προς τα υβριδικά συστήματα βενζίνης και τον ηλεκτρισμό. Όμως σαν τους Γαλάτες του γνωστού κόμιξ, η Renault συνεχίζει να αντιστέκεται και βελτίωσε τον γνωστό 1500αρη diesel κινητήρα της, ώστε να εναρμονιστεί με τη νέα νομοθεσία για τους ρύπους, δίνοντας στην αγορά μια ακόμα οικονομική επιλογή όσο αφορά την κατανάλωση καυσίμου. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του best seller Renault Clio με το συγκεκριμένο πετρελαιοκινητήρα και το δοκιμάσαμε εξονυχιστικά, αφήνοντας μας θετικές εντυπώσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μοντέρνα εμφάνιση με δυναμικά στοιχεία το Renault Clio

Το Renault Clio είναι ένα από τα πιο μοντέρνα μικρά που κυκλοφορούν στο δρόμο, με τις δυναμικές γραμμές και τις τονισμένες γωνίες να δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα. Η μάσκα με τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, που είναι η φωτεινή υπογραφή της εταιρίας, κάνουν τον εμπρός πρόβολο άκρως ελκυστικό  ενώ δένει αρμονικά με το μυώδες καπό. Οι κρυμμένες χειρολαβές δίνουν ένα premium στοιχείο στο μοντέλο, ενώ η minimal σχεδίαση που επικρατεί στο πίσω μέρος ολοκληρώνουν ιδανικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε