Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δύο νέες Maserati τιμούν την πρώτη γυναίκα οδηγό στη F1
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δύο νέες Maserati τιμούν την πρώτη γυναίκα οδηγό στη F1

14/10/2022

Η νέα ειδική έκδοση F Tributo για τις Maserati Ghibli και Levante τιμούν τη Maria Teresa De Filippis, την πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε στη Formula 1!

«Υπόκλιση» στην Maria Teresa De Filippis

Κατασκευασμένες στην ειδική έκδοση F Tributo, οι Maserati Ghibli και Levante αποτίουν φόρο τιμής στη Maria Teresa De Filippis, την πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε στην Formula 1, κάτι που έκανε μέσω μιας Maserati 250F.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε γκρι ή πορτοκαλί η εξωτερική βαφή

Τόσο η Maserati Ghibli όσο και η Levante στην ειδική έκδοση θα προσφερθούν είτε σε πορτοκαλί Arancio Devil είτε σε γκρι Grigio Lamiera. Το πορτοκαλί χρώμα θα συνδυαστεί με μπλε πινελιές, ενώ στην γκρι απόχρωση τα διακοσμητικά στοιχεία θα είναι βαμμένα πορτοκαλί. Η Levante F Tributo θα φτάσει φορώντας ζάντες Anteo 21 ιντσών, ενώ η Ghibli θα εξοπλιστεί με τροχούς Titano επίσης 21 ιντσών.

Δερμάτινη καμπίνα σε μπλε ή πορτοκαλί απόχρωση

Στην καμπίνα, η Maserati εφαρμόζει δέρμα στα καθίσματα και στα υπόλοιπα εσωτερικά πάνελ είτε σε μαύρο χρώμα, είτε σε πορτοκαλί. Παράλληλα υπάρχουν ραφές σε χρώμα μπλε κοβαλτίου αλλά και πορτοκαλί, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο τα χρώματα του εξωτερικού μέρους και στην καμπίνα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε