Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για αναβάθμιση της M2

Σε απόχρωση μπλε Long Beach

O λεβιές ταχυτήτων, τα κουμπιά ελέγχου του συστήματος ψυχαγωγίας και το πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας είναι από ανθρακονήματα.

Εντυπωσιακά αναβαθμισμένη BWM M2

3/11/2017

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για αναβάθμιση της M2 της BMW έκανε αισθητή την παρουσία της στο Ντουμπάι και όχι μόνο.

Η πρόταση αυτή, η οποία βρίσκεται προς πώληση στo BMW Abu Dhabi Motors, δίνει τροφή για σκέψη, από την στιγμή μάλιστα που η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία δουλεύει πάνω σε μια πιο εξτρίμ έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Το χρώμα το οποίο έχει επιλεχθεί είναι το μπλε Long Beach, ενώ έχει προστεθεί αεροδυναμικό πακέτο εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, που περιλαμβάνει τον εμπρός προφυλακτήρα, την αεροτομή, τα πλαϊνά μέρη και τον πίσω διαχύτη. Οι εξατμίσεις είναι και αυτές αλλαγμένες.
 
Επιπλέον και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου διαπνέεται από σπορ χαρακτήρα, καθώς τόσο ο λεβιές ταχυτήτων όσο και τα κουμπιά ελέγχου του συστήματος ψυχαγωγίας και το πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας είναι και αυτά από ανθρακονήματα.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, η M2 που πρόκειται να κυκλοφορήσει θα διαθέτει ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο, με μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά και ακόμα μεγαλύτερη αεροτομή πίσω. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθούν τους οδηγούς στην διατήρηση του ελέγχου, καθώς θα είναι μακράν το πιο δυνατό μέλος της Σειράς 2. Αναμένεται να κυκλοφορήσει με turbo κινητήρα 3 λίτρων, που θα αποδίδει 450 ίππους. Ακόμη θα διαθέτει ανάρτηση με πηνίο και τα πίσω καθίσματα θα μπορούν να αφαιρεθούν, μειώνοντας το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις