Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Το ID.3 GTX Fire+Ice τιμάει το παρελθόν της Volkswagen
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ID.3 GTX Fire+Ice τιμάει το παρελθόν της Volkswagen

9/9/2024

Αποτίει φόρο τιμής στο Golf Fire and Ice της δεκαετίας του 1990.
Έχει σπέσιαλ χρώμα για να φαίνεται μπλε, μωβ ή μαύρο.
Τα καθίσματα διαθέτουν κεντρικό φερμουάρ που ανοίγει σαν μπουφάν.
Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για 326 ίππους.

Αποτίει φόρο τιμής στο Golf Fire and Ice της δεκαετίας του 1990

Το ID.3 GTX Fire+Ice παρουσίασε η Volkswagen. Πρόκειται για ένα μοναδικό μοντέλο, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταθρεία ρούχων Bogner και αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό, Golf Fire and Ice της δεκαετίας του 1990.

Έχει σπέσιαλ χρώμα για να φαίνεται μπλε, μωβ ή μαύρο

Το βιολετί χρώμα στο εξωτερικό του νέου ηλεκτρικού μοντέλου είναι μία νέα ερμηνεία της ξεχωριστής μωβ βαφής που έλαβε το αρχικό Golf Fire and Ice. Ωστόσο, πλέον το εν λόγω χρώμα έχει ως βάση του το σκούρο μπλε, στοιχεία που το κάνουν να φαίνεται μπλε, μωβ ή μαύρο, ανάλογα με το φως του ήλιου. Επιπρόσθετα, το ID.3 GTX Fire+Ice έχει κόκκινα διακοσμητικά, όπως μία ρίγα στη ράχη του αυτοκινήτου αλλά και στο λογότυπο της έκδοσης και ματ γραφικά. Εξοπλίζεται με ζάντες 21 ιντσών.

Τα καθίσματα διαθέτουν κεντρικό φερμουάρ που ανοίγει σαν μπουφάν

Στην καμπίνα, το ID.3 GTX Fire+Ice, έχει σπορ μαύρα καθίσματα με κόκκινη ή μπλε διακόσμηση. Το πιο εντυπωσιακό όμως στοιχείο είναι το φερμουάρ στο κέντρο της πλάτης, χαρακτηριστικό που παραπέμπει στα μπουφάν της Bogner. Μάλιστα, το φερμουάρ ανοίγει για να αποκαλύψει το λογότυπο Fire+Ice καθώς και μια επένδυση που μιμείται την ταπετσαρία που βρέθηκε στο αρχικό αυτοκίνητο. Από κει και πέρα υπάρχουν ειδικά πατάκια και πεντάλ αλουμινίου.

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ για 326 ίππους

Αναφορικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το ID.3 GTX Fire+Ice βασίζεται στο ID.3 GTX Performance. Αυτό σημαίνει πως εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο προσφέρει 326 ίππους και 545 Nm ροπής. Έτσι, το ID.3 GTX Fire+Ice μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 200 χλμ./ώρα.

Μία μπαταρία ιόντων λιθίου με ωφέλιμη χωρητικότητα 79 kWh, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση DC στα 175 κιλοβάτ, οπότε η μπαταρία θα αναπληρωθεί από 10 έως 80 τοις εκατό σε περίπου 26 λεπτά. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, τα μοντέλα ID.3 GTX εκτιμάται ότι καλύπτουν περίπου 600 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις