Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
«Έδειξε» το νέο της ηλεκτρικό SUV η Ford
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Έδειξε» το νέο της ηλεκτρικό SUV η Ford

16/12/2022

Την πρώτη μικρή αποκάλυψη του νέου της ηλεκτρικού SUV που θα έρθει στην Ευρώπη και θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen, έκανε με μία teaser εικόνα η Ford.

Μοντέλο από τη συνεργασία Ford-VW

Ανάμεσα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πάνω στα οποία εργάζεται η Ford βρίσκεται και ένα SUV, το οποίο θα βασιστεί στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen. Το εν λόγω μοντέλο, όπως και ακόμα ένα crossover είναι μέρος της συμφωνίας στην οποία προχώρησαν οι δύο μάρκες πριν από κάποια χρόνια, μέσω της οποία η Ford θα καταφέρει να αναπτύξει πιο γρήγορα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δημοσίευσε την πρώτη αποκαλυπτική teaser εικόνα η Ford

Σήμερα, μέσω του LinkedIn ο Martin Sander, γενικός διευθυντή της ομάδας Ford Model e Europe, δημοσίευσε μία teaser εικόνα στην οποία παρουσιάζει ένα πολύ μικρό μέρος του εν λόγω SUV. Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησε και μία ακόμα εικόνα που δείχνει από μακρυά και μαυρισμένο το ίδιο αυτοκίνητο. Η εικόνα αυτή κυκλοφόρησε στο Twitter από τον επικεφαλής μάρκετινγκ της Ford Ευρώπης, Peter Zillig.

Πάνω από το ηλεκτρικό Puma στην γκάμα της Ford

Πολλές πληροφορίες για το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, πέραν από αυτής ότι θα έχει ως βάση του την ΜΕΒ πλατφόρμα της VW και πως η αυτονομία του θα κυμαίνεται στα 500 χλμ. Θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας πάνω από το αμιγώς ηλεκτρικό Puma, που θα κυκλοφορήσει το 2024 και το πρώτο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας, ενώ το δεύτερο στη Ρουμανία.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε