Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εμφανίστηκε πριν από το ντεμπούτο του το νέο Suzuki S-Cross
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εμφανίστηκε πριν από το ντεμπούτο του το νέο Suzuki S-Cross

15/11/2021

Η Suzuki ετοιμάζει τη νέα γενιά του S-Cross, ωστόσο το μοντέλο διέρρευσε παρουσιάζοντας ξεκάθαρα την εξωτερική του εμφάνιση, πριν αυτό κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Η Suzuki είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά του S-Cross για την ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας προγραμματίσει να παρουσιάσει επίσημα το νέο SUV στις 25 Νοεμβρίου. Ωστόσο δεν χρειάζεται να περιμένετε έως τότε, αφού το μοντέλο διέρρευσε χαλώντας έτσι τα όποια σχέδια είχε κάνει η ιαπωνική εταιρεία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Με περισσότερες γωνίες η νέα γενιά του S-Cross

Μπορεί οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του Instagram, Suzuki Garage να μην είναι στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, ωστόσο μας δίνουν μια καλή οπτική στο μοντέλο. Όπως μπορούμε να δούμε από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, το νέο S-Cross απέχει από τον προκάτοχό του, ενσωματώνοντας ένα σχεδιαστικό μοτίβο με περισσότερες γωνίες. Στο μπροστινό μέρος, οι προβολείς LED είναι εμπνευσμένοι από το XL6 που έχει προορισμό την Ινδία, ενώ η μάσκα έχει μεγαλώσει, φτάνοντας χαμηλότερα στον προφυλακτήρα.
 
Στο πίσω άκρο ο προφυλακτήρας συνδυάζει το μαύρο πλαστικό με ένα μεταλλικό σε αποχώρηση κομμάτι στο κάτω μέρος. Τα φωτιστικά σώματα φαίνεται μεγάλα και εκτίνονται και στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ οι καμάρες των τροχών είναι καλυμμένες από μαύρα πλαστικά.
 

Και τετρακίνηση για το νέο μοντέλο

Φήμες αναφέρουν πως το S-Cross αναμένεται να εξοπλιστεί με έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 βολτ. Αυτός θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει επίσης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip. Πιθανότατα στη γκάμα να υπάρχει και ο 1.400άρης turbo κινητήρας Boosterjet σε ισχύ 129 ίππων και 235 Nm ροπής. Η επίσημη πρεμιέρα του S-Cross, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου, με την αναμενόμενη κυκλοφορία στην Ευρώπη να έρχεται λίγο μετά την ημερομηνία αυτή.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του νέου Suzuki S-Cross!
Με μεγαλύτερη μάσκα και περισσότερες σχεδιαστικές γωνίες.
Μοτέρ 1.500 κυβικών με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.
Διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης All Grip.
Το νέο μοντέλο θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στις 25 Νοεμβρίου.
Πως σας φαίνεται;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε