Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Εμπρησμός 80 εκατομμυρίων ευρώ για την αποζημίωση;

26/3/2021

Σκόπιμο εμπρησμό πιστεύει η αστυνομία πως κρύβει η μυστηριώδη φωτιά που έκανε στάχτη στην κυριολεξία 80 super sport και συλλεκτικά αυτοκίνητα, στην Αγγλία. είναι δυνατόν να προσπάθησαν να στήσουν ασφαλιστική απάτη, ενώ οι ζημιές είναι αξίας πάνω 80 εκατομμύρια ευρώ;

Με Βιβλική καταστροφή μοιάζουν όσα άφησε πίσω της, η φωτιά που άρπαξαν δύο αποθήκες πανάκριβων και σπάνιων αυτοκινήτων στην πόλη Cheshire της Μεγάλης Βρετανίας. 80 συλλεκτικά μοντέλα, από Ferrari και Porsche, μέχρι Lamborghini και Jaguar, έγιναν καπνός μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 


 
Η λίστα με τα πανάκριβα και εντυπωσιακά μοντέλα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μία Lexus LFA, μία Ferrari 599 GTO, μία Ferrari F12 TDF, μία Jaguar XJ 220, μία McLaren Senna, μία Porsche Carrera GT, μία Ferrari 250 GTE, μία Jaguar E-Type και ένα σπάνιο τρακτέρ Lamborghini.



Η αστυνομία της περιοχής πιστεύει πως πίσω από την μυστηριώδη φωτιά είναι προσπάθεια σκόπιμου εμπρησμού, για πιθανή ασφαλιστική απάτη. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα δούμε κάποιον να πράττει αυτή την απάτη, αλλά με συνολικές ζημιές πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ, και υπό αυτές τις συνθήκες, ο δρόμος της αποζημίωσης δεν θα είναι καθόλου εύκολος. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις