Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η έκτη γενιά του Opel Corsa αποτελεί έναν καμβά όπου ο καθένας μπορεί να ζωγραφίσει και να δώσει την πινελιά του.

Ένα Opel Corsa για κάθε γούστο

2/12/2019

Ηλεκτρική έκδοση, νέα κινητήρια σύνολα και διαφορετική οδηγική προσέγγιση, είναι μερικά από τα στοιχεία της νέας 6ης γενιάς του Opel Corsa. Μαζί με όλα αυτά όμως η γερμανική φίρμα, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές δεκάδες νέες επιλογές εξατομίκευσης.

Η Opel γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά των αξεσουάρ που προσφέρει για το νέο Corsa και είναι ασφαλές να πούμε ότι ο κατάλογος είναι πλουσιοπάροχος.
 
Ξεκινώντας με τις αναβαθμίσεις του styling, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το κιτ αμαξώματος GS Line, το οποίο φέρνει αρκετά σπορ χαρακτηριστικά, όπως μαύρες ποδιές στο μπροστά και το πλαϊνό μέρος. Παράλληλα διαθέσιμο είναι και το πακέτο GS Sport για όσους προτιμούν μια εμφάνιση με περισσότερα από ένα χρώματα.

 Από κει και πέρα το σπορ στοιχείο μεγαλώνει περισσότερο για αυτούς που θα επιλέξουν να κοσμήσουν το καπό του Corsa με δύο μαύρες φαρδιές λωρίδες, ενώ οι ακτίνες στις 17άρες ζάντες αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να βαφτούν σε τέσσερα χρώματα λευκό, κόκκινο, μπλε και μαύρο ή να παραμείνουν άβαφτες, αν αυτό επιθυμεί ο πελάτης. ¶λλα στοιχεία που έχουν την ίδια δυνατότητα είναι τα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών και οι δύο ράβδοι στη μάσκα του αυτοκινήτου που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του λογότυπου.
 

Η καμπίνα μπορεί επίσης να «ζωντανέψει» αν ο πελάτης επιλέξει να χρωματίσει, ένα μέρος του ταμπλό, το πίσω μέρος του κεντρικού καθρέπτη και τον επιλογέα ταχυτήτων (κόκκινο ή μπλε χρώμα) στις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η γκάμα των αξεσουάρ καλύπτει επίσης την πρακτικότητα, με κυριότερα χαρακτηριστικά όπως τις εύκαμπτες θήκες ποτηριών για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, καθώς και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά όπως γάντζους, κρεμάστρες, στηρίγματα για tablet και πτυσσόμενο τραπέζι.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις