Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Aλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση δεν υπάρχουν. (φώτο: Arona FR)

To Arona θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις.

Επίσημο νέο SEAT Αrona TGI

1/10/2018

To πρώτο SUV με φυσικό αέριο μόλις αποκάλυψε η SEAT. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Την γκάμα των μοντέλων της που γίνονται διαθέσιμα και με έκδοση CNG επεκτείνει η SEAT. Έτσι, μετά τα Μii, Ibiza και Leon, η εταιρεία φέρνει στο Παρίσι για το ντεμπούτο του το Arona TGI, το οποίο και θα αποτελέσει το «πρώτο SUV παγκοσμίως που θα προσφερθεί με φυσικό αέριο».

Η ισχύς του πηγάζει από έναν 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 90 ίππων και 160 Νm ροπής σε συνεργασία με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που του επιτρέπει να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 12,8 δλ. και μέγιστη ταχύτητα τα 172 χλμ./ώρα.  Το φυσικό αέριο στο Arona προσφέρει αυτονομία 400 χλμ. και η αυτόματη αλλαγή στην βενζίνη γίνεται όταν τα τρία ντεπόζιτα φυσικού αερίου αδειάσουν εντελώς. Μετά την αλλαγή στη βενζίνη, το μοντέλο μπορεί να κινηθεί για άλλα 160 χλμ. περίπου.

Σε περίπτωση που η θερμοκρασία στον περιβάλλοντα χώρο πέσει κάτω από τους -10 βαθμούς, η λειτουργία του Arona CNG ξεκινά αυτόματα με βενζίνη, μέχρι το αυτοκίνητο να ξεκινήσει μια διαδικασία σταδιακής θέρμανσης των απαραίτητων μηχανικών μερών του που έπειτα θα επιτρέψουν αυτόματα την λειτουργία της χρήσης CNG.

To Arona θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις Reference, Style, Xcellence και FR και 68 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις