Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχεται Suzuki Swift τουρμπάτο

25/5/2017

Το νέο Swift Sport, εκτός από τουρμπάτο θα είναι και κατά πολύ ελαφρύτερο του προκατόχου του

Με βάρος κάτω από 900 κιλά και για πρώτη φορά φορώντας  τουρμπάτο μοτέρ, το νέο Swift Sport ήρθε για να ταράξει τα νερά. Απολαύστε τη  ψηφιακή πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το ιαπωνικό hot hatch.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πλέον  η ψηφιακά επεξεργασμένη πρόταση του X-Tomi που δείχνει το νέο Suzuki Swift Sport. Το ιαπωνικό μικρό αναμένεται να λανσαριστεί με μεγάλες αλλαγές, όντας για πρώτη φορά τουρμπάτο, αφήνοντας το ατμοσφαιρικό  στο παρελθόν.

Σχεδόν βέβαιη είναι η επιλογή του τετρακύλινδρου 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα που γνωρίσαμε στο Vitara, με απόδοση 140 ίππων ισχύος και 220 Nm ροπής. Το σύνολο θα συμπληρώνεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ μικρή πιθανότητα συγκεντρώνει το γεγονός του εξοπλισμού του με σύστημα τετρακίνησης το οποίο συναντούμε στη γκάμα του νέου Swift.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Suzuki , το νέο Swift Sport, εκτός από τουρμπάτο θα είναι και κατά πολύ ελαφρύτερο του προκατόχου του.  Για την ακρίβεια θα είναι περίπου 175 κιλά ελαφρύτερο, κάτι που σημαίνει πως θα ζυγίζει κάτω από 900 κιλά. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το νέο  Swift Sport, θα έχει 160 ίππους/τόνο, έχοντας καλύτερη σχέση από μοντέλα όπως το Toyota GT86!!

Το Vitara των 1.210 κιλών θέλει 10,2 δλ. για το 0-100, αλλά το πολύ ελαφρύτερο Swift Sport αναμένεται να έχει επίδοση κάτω από τα 9 δλ. Βελτιωμένη θα είναι και η τελική ταχύτητα που στο SUV βρίσκεται στα 200 χλ,/ώρα.
 
Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή του , θα γίνει πριν το τέλος του χρόνου και όπως βλέπουμε αισθητικά είναι βασισμένο στο νέο Swift, με αρκετά πιο «άγρια» εμφάνιση, ευρύτερες εισαγωγές αέρα στη μπροστά μάσκα και αισθητά μεγαλύτερους τροχούς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις