Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes A-Class

Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes A-Class

Διαβάστηκε από 6606 αναγνώστες - 9/12/2021

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς, ήρθε η ώρα μέσα στο 2022, να λανσαριστεί η ανανεωμένη εκδοχή της Mercedes A-Class.

Οι πρώτες εικόνες των «κατασκόπων» έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δείχνοντας την ανανεωμένη Mercedes A-Class σε δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιους δρόμου. Το φρεσκάρισμα του μικρομεσαίου γερμανικό μοντέλου περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με ελαφρώς διαφοροποιημένα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, που ακολουθούν την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας παρόμοια με αυτή της νέας S-Class.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή κινητήρων

Προς το παρόν, η γερμανική εταιρία με το ασημένιο αστέρι κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τα μηχανικά σύνολα που θα εξοπλίσουν την ανανεωμένη Mercedes A-Class. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα της με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και diesel, ξεκινώντας από τα 1.3 κ.εκ. μέχρι και 2 λίτρα.

Βελτιώσεις για την Plug-In Hybrid Α250e

Στην «φαρέτρα» της A-Class φαίνεται να παραμένει o μικρός turbo βενζινοκινητήρας των 1.300 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους . Η έκδοση που αναμένεται να δεχθεί αλλαγές βελτίωσης είναι η A250e, με το Plug-In υβριδικό σύστημα να αναβαθμίζεται, προσφέροντας μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Εξοπλισμένη με το νέο infotainment MBUX

Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, με το κορυφαίο premium hatchback να λαμβάνει την τελευταία έκδοση του συστήματος infotainment MBUX. Η συγκεκριμένη διαθέτει πλήθος νέων λειτουργιών, με επιστέγασμα την φωνητική αλληλεπίδρασή της με οδηγό και επιβαίνοντες, ενώ πρόκειται να εφοδιάζεται με διαφορετική κεντρική οθόνη αφής.

Θα συνεχίσουν οι κορυφαίες AMG εκδόσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι κορυφαίες Mercedes-AMG A35 και Mercedes-AMG A45 θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην γκάμα της A-Class προσφέροντας σκληροπυρηνικές επιλογές που φτάνουν τα 421 άλογα, ιδανικές για τους πιο «ανήσυχους» οδηγούς.

Μετά από 3 χρόνια, ήρθε η ώρα να φρεσκαριστεί η A-Class.
Δοκιμάζεται ήδη με ανανεωμένη σχεδίαση σε μπρος και πίσω μέρος.
«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» ισχύει για τα κινητήρια σύνολα.
Με το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX
Για όσους ψάχνουν «οδηγικές συγκινήσεις» οι εκδόσεις AMG θα συνεχίσουν.
Μήπως το γερμανικό μοντέλο έχει ανάγκη από ολοκληρωτική αλλαγή; Οι εκδόσεις facelift έχουν λόγο ύπαρξης;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε