Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται το νέο Skoda Slavia

Έρχεται το νέο Skoda Slavia

8/10/2021

To νέο Skoda Slavia θα είναι ένα sedan με μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Αυτή η κίνηση έγινε στοχευμένα, αφού η Skoda σκοπεύει να "σπρώξει" το νέο μοντέλο στην τεράστια αγορά της Ινδίας, οι δρόμοι της οποίας δεν φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους.

H Skoda αποκάλυψε την πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Slavia. Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας απο τη Τσεχία που θα προσφερεται στην Ινδία. Το όνομά του το δανείζεται από τα πρώτα ποδήλατα που κατασκευάστηκαν από τους ιδρυτές της εταιρείες στα τέλη του 1800.

Κοινοποίησέ το »


Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούμε μέσα από την teaser εικόνα να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για την σιλουέτα που θα έχει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο κατασκοπευτικός φακός έχει «συλλάβει» το μοντέλο να δοκιμάζεται, και παρά το βαρύ καμουφλάζ που είχε πάνω του, καταλαβαίνουμε οτι έχουμε να κάνουμε με ενα σεντάν αμάξωμά που θα έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, κάνοντας έτσι δυνατή την κίνηση στους κακοτράχαλους δρόμους της χώρας. 

Πάνω στην πλατφόρμα MQB-Α0-ΙΝ του VW Group αναμένεται να βασιστεί το νέο Slavia, πλατφόρμα που χρησιμοποιεί επίσης το Kushaq, το SUV της φίρμας που προσφέρεται στην Ινδία. Οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο Slavia είναι ένας 1.000άρης κινητήρας βενζίνης 115 ίππων και ένας 1.500άρης 150 ίππων σε συνδυασμό με ένα 6άρι μηχανικό, ένα αυτόματο 6 σχέσεων κιβώτιο ή ένα 7άρι διπλού συμπλέκτη.

Μικρότερο από την Octavia και την Superb που προσφέρονται επίσης στην Ινδία, θα είναι τo Slavia, με την  Skoda να μην έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει το ντεμπούτο του. Θεωρούμε πως θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, πριν έρθει το 2022.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις