Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται το τέλος της  Mercedes-AMG GT Coupe τον Δεκέμβρη

Έρχεται το τέλος της Mercedes-AMG GT Coupe τον Δεκέμβρη

Διαβάστηκε από 7708 αναγνώστες - 11/10/2021

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Mercedes θα ολοκληρώσει την παραγωγή του μοντέλο AMG GT Coupe, τον προσεχή Δεκέμβρη.

Την ολοκαίνουργια SL ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Mercedes, η οποία από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες ως «project car», πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα αντικαταστήσει την  AMG GT Coupe, η οποία με τη σειρά της θα σταματήσει να παράγεται από την premium γερμανική φίρμα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Έρχεται το τέλος το Δεκέμβρη

Νέα δημοσιεύματα έρχονται λοιπόν, τα οποία ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα προηγούμενα, τονίζοντας ότι η παραγωγή του γερμανικού supercar θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος πως η Mercedes έχει σταματήσει να δέχεται πλέον παραγγελίες και μέσα στο επόμενο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του έτους θα κατασκευάσει τις μονάδες που ήδη έχουν γίνει παραγγελία από πελάτες, όντας οι τελευταίες.
 

Κουπέ μοντέλο, έρχεται δίπλα στην SL roadster

Την στιγμή που αναμένουμε τη νέα SL roadster, προκύπτει ένα ερώρημα, εάν θα υπάρξει άλλο κουπέ μοντέλο. Αν και η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό, φήμες αναφέρουν πως θα υπάρξει, αποτελώντας έτσι μία ακόμα εναλλακτική για αυτούς που δε θα προτιμήσουν την κάμπριο SL.
 
Τώρα σε ότι αφορά το χρόνο που το εν λόγω αυτοκίνητο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αυτό υπολογίζεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και έπειτα. Φυσικά πολύ νωρίτερα θα έχουμε δει επίσημα την νέα Mercedes SL που θα ντεμπουτάρει μέχρι το τέλος του έτους!

Ένας κύκλος κλείνει!
- Η παραγωγή της Mercedes AMG GT Coupe φτάνει στο τέλος της, και συγκεκριμένα, τον προσεχή Δεκέμβρη.
- Δημοσιεύματα αναφέρουν πως έρχεται νέο κουπέ μοντέλο διπλά στην καινούργια SL Roadster.
Εσείς πιστεύετε ότι η Mercedes πρέπει να αντικαταστήσει το μοντέλο;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε