Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσύ θα αγόραζες MX-5 ή Tesla? Ιδού η απορία…

2/9/2019

Θα ανταγωνιστεί η Tesla την Mazda στην κατηγορία των φθηνών roadster? Είναι μέσα στα σχέδια της Αμερικανικής εταιρίας, η είσοδος της σε αυτή την κατηγορία? Ηρθε τελικά η ώρα για ένα φθηνό ηλεκτρικό roadster?

Η Tesla έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα της στην αγαπημένη κατηγορία των roadster αυτοκινήτων, με το πανάκριβο Tesla Roadster. Μπορεί με την κίνηση της αυτή να εξέπληξε πολλούς και μάλιστα να δημιούργησε ήδη ένα αντίπαλο δέος, απέναντι σε αυτοκίνητα όπως η Pininfarina Battista και το Rimac C_Two, αλλά τα χρήματα απόκτησης ενός εξ αυτών των μοντέλων, είναι για λίγους. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως το Tesla Roadster κοστίζει 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα ανταγωνιστικά μοντέλα αξίζουν κανά δυο εκατομμύρια…



Ομως οι φήμες πως η Αμερικανική βιομηχανία ετοιμάζεται να κάνει είσοδο και στην κατηγορία των roadster, με τιμή προσιτή προς όλους και να ανταγωνιστεί «ναυαρχίδες» της Αυτοκίνησης, όπως το Mazda MX-5. Το project αυτό θα ήταν αρκετά εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς τις εξωπραγματικές επιδόσεις των ηλεκτρικών μοντέλων της Tesla, σε συμβατές τιμές, και με «θέα» τον άνεμο! Τα fun 2 drive μοντέλα θα είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, ακόμα και μέσα στην «παράνοια» της SUVομανιας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις