Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Ετοιμάζεται το νέο Honda Civic Type R

18/1/2022

Το νέο Honda Civic Type R πραγματοποιεί για ακόμα μία φορά εξαντλητικές δοκιμές στην πίστα της Suzuka λίγο πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του.

Με ένα νέο video που δημοσίευσε η Honda για το νέο Civic Type R, καταφέρνει να μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο.  

Με βαρύ καμουφλάζ στις πίστες 

Δυστυχώς, το αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει από πάνω του το  βαρύ καμουφλάζ και η "μαμά" Honda κρατάει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι στιγμής. Βέβαια, στο video εμφανίζεται το Civic Type R να γυρνάει μέσα στην πίστα της Suzuka από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε οι Ιάπωνες μηχανικοί να βάλουν και τις τελευταίες πινελιές πριν την επίσημη παρουσίασή του. 

Τεράστια αεροτομή αλλά πιο συντηρητική σχεδίαση 

Το μοντέλο είναι ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο η τεράστια αεροτομή, η κεντρική απόληξη της εξάτμισης και οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος δεν μπορούν να κρυφτούν. Ταυτόχρονα, να αναφέρουμε πως το νέας γενιάς Civic Type R θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό των απλών εκδόσεων του μοντέλου, ο οποίος είναι αρκετά πιο συντηρητικός σε σχέση με πριν. 

2λιτρο turbo και με 320+ άλογα 

Ακόμα τηρείται σιγή ιχθύος για τα χαρακτηριστικά του μοτέρ που θα τοποθετηθεί στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να εφοδιαστεί με το 2λιτρο turbo κινητήρα της προηγούμενης γενιάς με περισσότερη ισχύ σε συνδυασμό με χειροκίνητη μετάδοση, αν και υπάρχουν φήμες που θέλουν το Civic Type R να γίνεται υβριδικό με απόδοση πάνω από 400 άλογα

Το τελευταίο Honda με μόνο κινητήρα καύσης 

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα το δούμε στις αντιπροσωπίες, το νέο Honda Civic Type R πιθανόν να είναι το τελευταίο μοντέλο της φίρμας που θα φέρει αποκλειστικά θερμικό κινητήρα. 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μας ξεσηκώνει η Honda! 
2λιτρο turbo και με 320+ άλογα. 
Τεράστια αεροτομή αλλά πιο συντηρητική σχεδίαση. 
Το τελευταίο Honda που θα έχει μόνο κινητήρα καύσης. 
Φτάνουν τα 320 άλογα ή θα ήταν προτιμότερο ένα υβριδικό σύνολο; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »