Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

Διαβάστηκε από 50097 αναγνώστες - 15/6/2022

Η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes έχει ήδη σχεδιάσει και εξελίσει την ανανεωμένη έκδοση της GLA, με σκοπό να εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική και με φρεσκαρισμένη σχεδίαση.

Ανανέωση στα σημεία για την Mercedes GLA

Ήδη, αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, η ανανεωμένη έκδοση της Mercedes GLA, κάνει δοκιμές εξέλιξης στους δημόσιους δρόμους. Η Γερμανική βιομηχανία θέλει να προσφέρει ακόμα πιο πολλά με την ανανεωμένη GLA, ώστε να συνεχίσει να είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα SUV της αγοράς.

Ανανέωση εμπρός και πίσω

Οι πρώτες αλλαγές που περιμένουμε στην ανανεωμένη Mercedes GLA, αφορούν την εξωτερική της σχεδίαση, με νέους προβολείς που θα έχουν ελαφρώς πιο στρογγυλό και λιγότερο περίπλοκο σχήμα. Η μάσκα στον εμπρός προφυλακτήρα θα διαθέτει πιο ευδιάκριτο τραπεζοειδές περίγραμμα, που προσφέρει όγκο στο νέο μοντέλο. Καινούργιος θα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας αλλά και ο πίσω. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει πίσω φώτα με ανανεωμένα γραφικά που θα εντυπωσιάζουν. 

Μέχρι και τώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για τους διαθέσιμους κινητήρες αλλά και το εσωτερικό της ανανεωμένης GLA, αλλά δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. 

Το 2023 ή το 2024;

Μέχρι και λίγο καιρό πριν, περιμέναμε πως η ανανεωμένη έκδοση της Mercedes GLA, θα κάνει την εμφάνιση της το 2023. Το τελευταίο δάστημα, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως ίσως πάει λίγο πιο πίσω η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, δηλαδή το 2024.  


Πως το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο;
Με νέα σχεδίαση η ανανεωμένη Mercedes GLA.
Κάνει ήδη επίσημες δοκιμές εξέλιξης!
Θα παρουσιαστεί το 2024.
Θα θέλατε η ανανεωμένες εκδόσεις, να έχουν μεγάλες αλλαγές ή προτιμάτε τις μικρές αλλαγές;


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε