Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το πρώτο SUV της smart

20/1/2021

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως η Smart ετοιμάζει το πρώτο ηλεκτρικό SUV της, και το AutoAgora σας αποκαλύπτει πως θα μοιάζει και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του. Διαβάστε τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα.

Κοντοζυγώνει η στιγμή που το πρώτο SUV της Smart θα είναι γεγονός, και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Το ιστορικό αυτό μοντέλο για την βιομηχανία, θα κατασκευαστεί στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα της Geely, όπως και πολλά ακόμα αυτοκίνητα της βιομηχανίας. 

Στα σχέδια που κυκλοφόρησαν, παρατηρούμε πως η σχεδίαση έχει πολλά κοινά με την γνωστή σχεδίαση των αυτοκινήτων πόλης της εταιρείας, αλλά «πρησμένο», μεγαλύτερο και πολύ πιο ψηλό. Το νέο SUV είναι εξίσου ογκώδες και από την πίσω μεριά, ενώ είναι εφοδιασμένο με αεροδυναμικές ζάντες. 

Το SUV της Smart θα είναι ηλεκτρικό, σύμφωνα και με τις τάσεις της αγοράς, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν, πως το νέο μοντέλο θα έχει αυτονομία κίνησης, που θα ξεπερνά τα 320 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Φυσικά περιμένουμε, και νέα συστήματα συνδεσιμότητας, με ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) και μερικώς αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγησης.
 
Η τιμή του αναμένουμε πως θα είναι αρκετά προσιτή για μεγάλο τμήμα της αγοράς, ενώ μετά και από επίσημες ανακοινώσεις της βιομηχανίας, θα ακολουθήσει και δεύτερο SUV που θα βασισμένο στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα της Geely, στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις