Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford E-Transit Custom 2024: Αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford E-Transit Custom 2024: Αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες

8/9/2022

Μπορεί το Ford E-Transit Custom να παρουσιάστηκε τον Μάιο, αλλά η εταιρεία του «μπλε οβάλ» δεν είχε αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές.

Το ηλεκτρικό βαν Ford E-Transit Custom

Η Ford Pro, το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της αμερικανικής εταιρείας, δημοσιοποίησε τις πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό βαν. Έτσι λοιπόν, το Ford E-Transit Custom θα έχει μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 1.100 κιλά και ικανότητα ρυμούλκησης 2.000 κιλά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε δύο εκδόσεις με 135 ή 217 ίππους

Για το Ford E-Transit Custom θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις, με την βασική να προσφέρει 135 ίππους, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση θα αποδίδει 217 ίππους. Αμφότερες έχουν άμεση διαθέσιμη ροπή 415 Nm, ένα νούμερο που όπως δηλώνει η Ford Pro, είναι αρκετό για να προσφέρει τα ίδια επίπεδα χωρητικότητας ωφέλιμου φορτίου με τα αντίστοιχα diesel μοντέλα.
 

Αυτονομία 380 χλμ. & 41 λεπτά φόρτιση για το 15% – 80%

Η μπαταρία που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρικό van είναι χωρητικότητας 74 kWh, όπου σε σύγκριση με το απλό E-Transit, το Custom προσφέρει 12% υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα προσφέροντας έως και 380 χλμ. αυτονομία με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει έως και 125 kW, απαιτώντας 41 λεπτά για να φτάσει από το 15 στο 80 τοις εκατό, ενώ η πλήρη φόρτιση σε απλή οικιακή πρίζα διαρκεί λιγότερο από 8 ώρες.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε