Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Focus: 5 στοιχεία που θα σε κάνουν να το επιλέξεις
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Focus: 5 στοιχεία που θα σε κάνουν να το επιλέξεις

Διαβάστηκε από 5020 αναγνώστες - 8/9/2022

Το Ford Focus ανανεώθηκε μέσα και έξω. Ο αιχμηρός σχεδιασμός συνδυάζεται από μια οθονάρα 13,2 ιντσών στο ταμπλό, ο χιλιάρης EcoBoost κινητήρας αποδίδει από 100 έως 155 άλογα, ενώ το μοντέλο διατίθεται τόσο με diesel μοτέρ, όσο και στην κορυφαία ST έκδοση με 280 ίππους.

Τα στοιχεία που κάνουν το νέο Ford Focus να ξεχωρίζει

Το Ford Focus ήταν πάντα ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο αυτοκίνητο, και το ανανεωμένο μοντέλο έχει σκοπό να συνεχίσει αυτή την παράδοση, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα των SUV οχημάτων. Ας δούμε τα 5 «όπλα» που έχει εφοδιάσει η Ford το νέο Focus, τα οποία έχουν στόχο να το κάνουν να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο σχεδιασμός του νέου Ford Focus έγινε πιο δυναμικός

Ξεκινώντας από το design, η μεγαλύτερη αλλαγή στο ανανεωμένο Ford Focus βρίσκεται στον εμπρόσθιο πρόβολο. Στο κέντρο του κυριαρχεί η νέα μεγάλη γρίλια, η οποία αυξάνει κατά πολύ το δυναμισμό του αυτοκινήτου χάρη στο μέγεθος και τον τραπεζοειδή σχεδιασμό της. Εκατέρωθεν αυτής δεσπόζουν τα στενά φανάρια που δείχνουν «τραβηγμένα» προς τα πίσω, ενισχύοντας το sport στοιχείο. Παραμένοντας στα φώτα, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι τεχνολογίας LED από τη βασική έκδοση. 

High-tech εσωτερικό με τεράστια οθόνη 13,2 ιντσών




Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή μας είναι η οθόνη 13,2 ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Παρά τη μεγάλη διάσταση που έχει, οι μακρόστενες αναλογίες της την κάνουν να δείχνει ταιριαστή με την καμπίνα ενός μοντέρνου αυτοκινήτου χωρίς να «ξενίζει». Η θέση της είναι κοντά στο τιμόνι, γεγονός που χαρίζει άμεση πρόσβαση από τον οδηγό και την καθιστά εργονομική.

Η χρήση του συστήματος κλιματισμού γίνεται πλέον μέσω της οθόνης. Εξαιτίας αυτού, απουσιάζουν οι φυσικοί διακόπτες από το ταμπλό, κάτι που κάνει το σχεδιασμό πιο minimal και τονίζει την αίσθηση υψηλής τεχνολογίας εντός του αυτοκινήτου.

Τέλος, το σύστημα infotainment είναι καινούργιο, εν ονόματι Ford SYNC 4, έχει υψηλότερη ταχύτητα και παράλληλα «μαθαίνει» τις προτιμήσεις του οδηγού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε