Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ford Focus ST: Αναβάθμιση με το πακέτο Track
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Focus ST: Αναβάθμιση με το πακέτο Track

Διαβάστηκε από 1042 αναγνώστες - 27/9/2022

Ένα νέο πακέτο προσφέρεται για το Ford Focus ST με την ονομασία Track Pack, με το οποίο αναβαθμίζεται η ανάρτηση για μεγαλύτερη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς καθώς και του χειρισμού.

Αναβαθμίσεις σε ανάρτηση, φρένα και εμφάνιση

Η Ford δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ειδικές σπορ εκδόσεις, κάτι το οποίο μας έχει αποδείξει εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι λοιπόν, το «hot hatch» Focus SΤ έχει στη διάθεσή του το νέο πακέτο αναβάθμισης Track Pack.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο χαμηλή, πιο άκαμπτη και ρυθμιζόμενη ανάρτηση

Η Ford Performance ανέλαβε την εξέλιξη του συγκεκριμένου πακέτου, με τις δοκιμές να γίνονται στην «Πράσινη Κόλαση» του Nürburgring. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει μία ρυθμιζόμενη ανάρτηση από την KW Automotive, δυνατότερα φρένα από την Brembo, ένα νέο σετ τροχών και μικρές αισθητικές λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover της KW Automotive, αυτή μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10-15 χλστ. σε σύγκριση με το «απλό» μοντέλο. Εκτός αυτών, λαμβάνει έως και 50% πιο άκαμπτα ελατήρια με 12 ρυθμίσεις για το bound (βύθιση) και 16 για το rebound (επαναφορά).

Ελαφρύτερες 19άρες ζάντες και φρένα Brembo

Στο πακέτο αναβάθμισης, όπως προαναφέραμε, περιλαμβάνεται και το νέο σετ ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών με μαύρο φινίρισμα και 10% χαμηλότερο βάρος από τις εργοστασιακές. Οι ζάντες συνοδεύονται από ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, ενώ το σύστημα πέδησης πλέον λαμβάνει μεγαλύτερα δισκόφρενα 363 χλστ. και τετραπίστονες δαγκάνες Brembo στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα.

...Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε