Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Ford Kuga 1.5 TDCi Ecoblue 120PS

Διαβάστηκε από 15852 αναγνώστες - 19/10/2019

Περνάμε από χίλιες δυο δοκιμασίες την πετρελαιοκίνητη και αυτόματη έκδοση του Ford Kuga με τον 1.5 TDCi Ecoblue κινητήρα. Πώς μεταφράζονται οι 120 ίπποι στον δρόμο για ένα από τα πιο επιβλητικά SUV της Ελληνικής αγοράς?

Η Ford εξοπλίζει το Kuga με έναν οικονομικό diesel κινητήρα απόδοσης 120 ίππων, τεχνολογίες από το μέλλον και τιμή που δεν ξεφεύγει. Θέλετε περισσότερα? Διατηρεί κλασικές γραμμές δείχνοντας τόσο επιθετικό, όσο χρειάζεται. Τα έντονα τόξα που διασχίζουν τα φτερά το κάνουν να διαχειρίζεται περίτεχνα το μέγεθος του, με τις 18άρες ζάντες αλουμινίου να ταιριάζουν γάντι στο όχημα, και να του προσδίδουν πιο μοντέρνα εικόνα. 

" Ένα επιβλητικό και θηριώδες SUV όπως το Ford Kuga, δεν χρειάζεται να προκαλέσει για να ξεχωρίσει..." 

Ο εσωτερικός διάκοσμος, είναι ευχάριστος και γεμάτος high-tech ανέσεις στο Ford Kuga, προσφερόμενες από το σύστημα infotainment Sync 3 με το πολύ εύχρηστο μενού της οθόνη αφής. Έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά υλικά, ενώ φινίρισμα και συναρμολόγηση είναι σε άριστα επίπεδα. Η θέση οδήγησης, δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, βάζοντας τον οδηγό σε πραγματική θέση υπεροχής. Στον τομέα των χώρων, 4 επιβάτες θα ταξιδέψουν πολύ άνετα, με τον χώρο αποσκευών να βρίσκεται στο  μέσο όρο της κατηγορίας, με 456 λίτρα χωρητικότητα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις