Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang: SUV και με βενζίνη?
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang: SUV και με βενζίνη?

26/9/2022

Πρόσφατα γνωρίσαμε τη νέα και 7η γενιά της Ford Mustang η οποία θα σταθεί στο πλευρό της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E, με βενζινοκίνητους κινητήρες Ecoboost και V8. Τι θα έλεγες όμως για μία βενζινοκίνητη SUV εκδοχή;

Ford Mustang Mach-E αλλά με κινητήρες βενζίνης γίνεται;

Γίνεται! Για την Ford το να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο δε μοιάζει δύσκολο, αφού έχει έτοιμους του θερμικούς κινητήρες από το coupe μοντέλο της καθώς και το αμάξωμα από την ηλεκτρική Mach-E.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μετά την 4θυρη εκδοχή, ήρθε το SUV

Η πρεμιέρα της 7ης γενιάς της Ford Mustang ενθουσίασε τους φανατικούς της φίρμας αλλά και του απανταχού petrolheads, αφού το διάσημο «pony» θα κυκλοφορήσει με κινητήρες βενζίνης ecoboost και V8, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή για χειροκίνητο κιβώτιο. Πολλοί όμως ήταν και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές, οι οποίοι εκτός μίας 4θυρης εκδοχής του σπορ μοντέλου αναρωτήθηκαν πως θα μπορούσε να μοιάζει μία «θερμική» Mustang SUV.

«Macho» εμφάνιση, τεράστιες εισαγωγές αέρα και διπλές εξατμίσεις

Τα σχέδια προέρχονται από το «πενάκι» του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, ο οποίος δημοσιοποίησε και την πρότασή του, για ένα νέο SUV με το σηματάκι του άγριου αλόγου. Σε αντίθεση με τη Mustang Mach-E, το εικονιζόμενο SUV διαθέτει μία μεγάλη εξάγωνη γρίλια πάνω από 3 μεγάλες εισαγωγές αέρα στο χαμηλότερο μέρος της μάσκας. Αυτή πλαισιώνεται από τα τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα LED, που δημιουργούν αιχμηρές γωνίες όπως και στο coupe μοντέλο. Στο πλάι, στις μπροστινές θύρες δημιουργείται μία εσοχή, απόρροια των εξαγωγών θερμού αέρα των μπροστινών τροχών, ενώ στο πίσω μέρος, ένας σπορ διαχύτης με δύο ζευγάρια εξατμίσεων τραβούν το μάτι, προσφέροντας συνάμα οδηγική απόλαυση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε