Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Ranger Raptor: Νέα «μυστήρια» έκδοση

Ford Ranger Raptor: Νέα «μυστήρια» έκδοση

31/10/2022

Με ένα μυστήριο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ford παρουσίασε ένα διαφορετικό και «σκοτεινό» Ranger Raptor με μία LED μπάρα τοποθετημένη στην οροφή του.

1η Νοεμβρίου η αποκάλυψη

Το teaser βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύτηκε από τη Ford Australia και τη Ford Performance, σε Facebook και Instagram, λέγοντας πως «Οι δοκιμές και η ανάπτυξη δεν σταματούν όταν δύει ο ήλιος» καθώς και την ημερομηνία «01.11.2022».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ετοιμάζεται το Ranger Raptor R;

Η δεύτερη γενιά του Ford Ranger Raptor παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2022, κάτι που όμως δεν έχει γίνει και για το αμερικανικών προδιαγραφών που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Έτσι, το εν λόγω βίντεο πυροδότησε τις φήμες για το αμερικανικών προδιαγραφών Raptor ή για ένα πιο ισχυρό Ranger Raptor R, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως πρόκειται για την αγωνιστική έκδοση που θα τρέξει στους αγώνες ράλι Baja.
 

Με V6 και 284 ίππους στην Ευρώπη

Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ίδιο σε κάθε αγορά. Στην Αυστραλία, η πιο ισχυρή έκδοση λαμβάνει τον twin-turbo βενζινοκινητήρα EcoBoost των 3,0 λτ. και των 392 ίππων. Αντίστοιχα στην Ευρώπη, λόγω των αυστηρότερων κανονισμών ρύπων διατίθεται με τον βελτιωμένο V6 των 284 ίππων, ενώ θα υπάρχει και diesel επιλογή με τον τετρακύλινδρο 2λιτρο bi-turbo.
 

Κάτι ψήνεται από την Ford!
Ετοιμάζει νέα έκδοση του Ranger Raptor.
Δημοσίευσε βίντεο από αυτό, με μία LED μπάρα τοποθετημένη στην οροφή.
Οι φήμες θέλουν ισχυρότερο Ranger Raptor R.
Για την ευρωπαϊκή αγορά με τον βελτιωμένο V6 των 284 ίππων.
Υπάρχει άλλο «θηρίο» να μπορεί να τα βάλει μαζί του;



Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε