Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLB 200: Πολυτέλεια, αλλά και σκληράδα
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes GLB 200: Πολυτέλεια, αλλά και σκληράδα

Διαβάστηκε από 20004 αναγνώστες - 20/1/2023

H Mercedes GLB 200 με τους 163 ίππους, την τετρακίνηση και τα ειδικά οδηγικά προγράμματα σε πάει παντού με στιλ και κομψότητα, ενώ συνεχίζει να παραμένει ένα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας! 

Το μικρομεσαίο SUV της γερμανικής εταιρίας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, το μοναδικό με προαιρετική 7θέσια διάταξη, με άκρως πρακτικό εσωτερικό και με σχεδίαση που ξεχωρίζει, ενώ η τεχνολογία, τα μηχανολογικά στοιχεία και τα premium χαρακτηριστικά του δηλώνουν ξεκάθαρα τις ρίζες του. Η Mercedes αποφάσισε να το κάνει ακόμα καλύτερο, του πρόσθεσε τετρακίνηση και πλέον πάει παντού

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Εμφάνιση: Τετράγωνη σχεδίαση με off road χαρακτηριστικά
Η σχεδίαση του GLB είναι ιδιαίτερη και του προδίδει επιβλητική εμφάνιση. Το τετραγωνισμένο αμάξωμα, εκτός από το χαρακτήρα που προδίδει στο SUV, βοηθάει και στην ευρυχωρία του εσωτερικού! Το καπό είναι αρκετά τονισμένο και μαζί με τα μπροστινά ορθογώνια φανάρια και τα πλαστικά προστατευτικά τονίζουν τον «σκληρό» του χαρακτήρα. Στο ίδιο μοτίβο του τετράγωνου σχεδιασμού κυμαίνεται και η πίσω πόρτα με το παράθυρο, ενώ τα πίσω φωτιστικά διαιρούμενα φώτα ολοκληρώνουν ιδανικά την εμφάνιση



Εσωτερικό: Από τα πιο ευρύχωρα και κομψά εσωτερικά στην κατηγορία του
Η καμπίνα του GLB 200 «φωνάζει» την premium καταγωγή της από τη στιγμη που ανοίξει την πόρτα του SUV. Η μοντέρνα σχεδίαση, τα υψηλής ποιότητας υλικά, η στιβαρή κατασκευή και η τέλεια συναρμογή φανερώνουν την έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Πίσω από το τιμόνι του οδηγού, στέκει εντυπωσιακά το κορυφαίο σύστημα MBUX, με τις δύο μεγάλες οθόνες για πίνακα οργάνων και infotainment. Στη βασική έκδοση οι οθόνες έχουν διάσταση 7 ιντσών, ενώ προαιρετικά υπάρχει η επιλογή και για διάσταση 10,25 ιντσών. Το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, όσο αφορά τη διαχείριση των λειτουργιών αλλά και την παραμετροποίηση του αυτοκινήτου. Το μενού είναι σχετικά καλά δομημένο και εύκολο στη διαχείριση, ειδικά στη περίπτωση των φωνητικών εντολών.

Το εσωτερικό του SUV της Mercedes διακρίνεται για τη μεγάλη ευρυχωρία του και την πρακτικότητα του. Το μεταξόνιο των 2,83 μέτρων και ο σχεδιασμός του δημιουργούν χώρους για να «παίξουν μπάλα» οι επιβάτες, με τους πίσω να έχουν στη διάθεση του ένα από τα πιο πλατιά καθίσματα της κατηγορίας. Στον ίδιο μήκος κύματος ο διαθέσιμος χώρος για τα γόνατα και το κεφάλι, που θα κάνουν ακόμα και αναβάτες άνω των 2 μέτρων να νιώσουν άνετα.  Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από 560 λίτρα και μπορεί να φτάσει  μέχρι τα 760 λίτρα, χάρη στην προαιρετική δυνατότητα να σύρεται το πίσω κάθισμα κατά 140 χιλιοστά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε