Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
GreenRev Pusa Delivery: Η λύση για τον επαγγελματία!

GreenRev Pusa Delivery: Η λύση για τον επαγγελματία!

Διαβάστηκε από 18332 αναγνώστες - 31/1/2023

Με κινητήρα 5.500 Watt, τελική 90 χιλιόμετρα και αυτονομία έως 160 χιλιόμετρα, το GreenRev PUSA αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες μεταφορείς.

Δοκιμασμένο σε σκληρή χρήση Delivery για πάνω από 1000 χιλιόμετρα, το  Pusa Delivery κατάφερε κάθε φορά αυτονομία τουλάχιστον 90 χιλιόμετρα  με μία φόρτιση σε κάθε βάρδια αποδεδειγμένα στην πράξη (η μέγιστη εργοστασιακή αυτονομίαζ είναι 160Χλμ).  Φυσικά υπάρχει πάντα η λύση της προμήθειας 2ης μπαταρίας για συνεχόμενη χρήση με ένα μόνο σύντομο pit-stop!

Το Pusa Delivery εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 5.500 Watt, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 90 χιλιόμετρα την ώρα. Η  μπαταρία  λιθίου είναι αναβαθμισμένη με 30% μεγαλύτερη χωρητικότητα, που φτάνει τα 52Ah. Προέρχεται από την CATL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία προμηθεύει την TESLA.

Το Pusa Delivery έχει εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνια ή 50.000 χιλιόμετρα, 2 χρόνια για τα μηχανικά μέρη και διάρκεια ζωής 3.000 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Πλήρης κύκλος φόρτισης υπολογίζεται αν η μπαταρία φορτίσει από κάτω του 20% έως πάνω από 98%. Αυτό σημαίνει ότι αν φορτίζεται πλήρως σε καθημερινή βάση, αντέχει τουλάχιστον 8 χρόνια, γεγονός που την καθιστά ιδανική για επαγγελματική χρήση. Είναι αποσπώμενη για γρήγορη αλλαγή ή φόρτιση σε εσωτερικό χώρο και πιο ελαφριά καθότι χρησιμοποιεί υλικά 5ης γενιάς. Συνοδεύεται από φορτιστή 8Α για ακόμα ταχύτερη φόρτιση, ενώ διαθέτει και θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
 
Το Pusa Delivery εξοπλίζεται με δίσκους εμπρός και πίσω, σε συνεργασία με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση της προφόρτισης του ελατηρίου, ενώ τα ελαστικά προέρχονται από την Kenda.        

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις